UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Это 3 значный код, в войд чеке есть, что банк вам давал или в приложения банка можно посмотреть.
-
Завтра заїжджаємо в квартиру і шукаємо матрац. Можливо, хтось продає. Було б ідеально, якщо з доставкою (але не обов‘язково). Не за безкоштовно
-
Вони платять свою, ви - свою, це норма тут
-
West Village Towers, лизинг центр на 850 11 St SW
-
Тому, що там саме таких нема. Якщо ви зможете привезти буду вам дуже вдячна і оплачу вам за доставку. Гарного дня, пане Дмитре.
-
Неможливо передбачити. Якщо попадете на польське свято, то пів сутки на кордоні закладайте! Їхала в грудні, мала бути о 6-ій ранку в Варшаві, а перетнули кордон лише о 14‼️ , а до Варшави ще… Так всього нічого на 15 годин спізнився☹️ Краще з запасом їхати.
-
u-haul або наші хлопці, тут у гілці писали
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка де можно арендувати вантажівку на добу щоб перевезти меблі?
-
Какая цена матраса?
-
У u-haul не має вантажівки на завтра нажаль. Є на субботу але на субботу в нам не має водія. Якщо хтось може чимсь допомогти напишіть будь ласка 🙏
-
Завтра будет играть dj, у кого есть желание пойти - напишите мне в личку, скооперируемся🙂
-
Завтра будет играть dj, у кого есть желание пойти - напишите мне в личку, скооперируемся🙂
-
Чи може хтось привезти ліки дитині, за оплату. Потрібно 4 упаковки пробіотики субалін у флаконах, сухий. Дякую.
-
Прийду))
-
тут
-
Адреса : 731 10 Ave SW , Calgary , AB T2R OB3 , Date of event April 1 2023 , Чекаю на Українців 🇺🇦🎧
-
сюди ліпше йдіть
-
Всім привіт. Яку страхову компанію для будинку можете порекомендувати? І як відбувається процес укладання страхівки? Можна зробити онлайн чи потрібно телефонувати? А то в мене трішки проблемна англійська…
-
Ford focus Очень хороший автомобиль с супер экономичным двигателем 2.0 Автомобиль чистый снаружи и внутри Замена масла Замена тормозных колодок Беги и гони Цена 7500$
-
я теж людей підбиваю
20 Jan 2023, 19:11
79679/374920
9 minutes ago