UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
16 дней!
-
Можна і туди і туди піти
-
Укр пошта самий норм варіант по ціні був би, але DHL явно набагато швидше
-
Без різниці працедавцю, де ви живете
-
Новая почта интернешно 1900
-
188
-
У мене трошки збережень було вже в валюті)
-
наскільки мені відомо, що в монобанку не можна купити за грн валюту, тільки через депозит. Ви саме чеерез такий спосіб і робили?
-
А сюди - в суботу всіх запрошую
-
Може кому буде цікаво, я знайшов вихід. Дійшов до наступного. Найлегший і найшвидший спосіб - замовити валютну карту у Моно і просто в банкоматі зняти тут готівку в CAD, а потім її вже занести в свій банк і покласти собі на рахунок. Звідти, через e-transfer, оплати житло. Чому так. По-перше, доволі дешево. За заняття 1200€ я заплатив 25€ Монобанку і ще 3€ банкомату ATB. Це майже те саме, що робити переказ через Wise. По-друге, курс, за яким був обмін, практично один в один до того, що показує Гугл. По-третє, найголовніше для мене, гроші я отримав тут і зараз без жодних ризиків, як, наприклад, у Wise. Читав відгуки і люди писали, що для них є нормою чекати по кілька днів в найкращому випадку. Мені ж треба було терміново. Може кому буде корисно.
-
Добрый вечер, посоветуйте пожалуйста ветеренапа для собаки который говории на укр и рус
-
На 16 поверсi 840 7th ave SW е рекрутингова агенцiя що зараз набирае на якiсь завод. Беруть украiнцiв зi слабкою мовою. 20 доларiв на годину
-
Я планую їздити wild camping з травня... Маю напрацювання маршрутів , кемпінгів, локації. Планую з палаткою на е-байке. Шукаю однодумців... люблю шахи, фотографію, географію, історію...
-
Мій друг тут продає щось з техніки Apple та сьогодні отримав перші iPad. Йому просто лінь викласти пост бо він ліневець та у нього лапки. Усе з гарантією на два тижні у дуже гарному робочому стані. - iPhone 13: $700 - iPhone 13 Pro: $900-1000 (вживаний/новий) - MacBook Pro 13" 2012: $150 - iPad Air 16/32 GB: $100-130
-
Я просто уточняю , есть разница , девушка и бабушка
-
А бабушка что не женщина ?
-
Для твоей что ли ?
-
А для бабушки ?
-
Та не думаю, их косяк же. Сделай скрин на всякий случай. 🙂
-
Не можемо скачати аплікацію TD банку, хоч регіони вже змінили. Хтось з таким стикався ?
20 Jan 2023, 19:11
79745/372038
3 minutes ago