UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Біля 2 міс.
-
Вы вдоль 17 Avenue посмотрите или 4 street. Там основная тусовка по вечерам. Если обязательно надо в даунтауне то это 8 Avenue или пару мест а районе Eau Claire Market. Всё фастфуды в центре зачастую прячутся в переходах +15 и обслуживают офисных работников. В 6 народ разъежается из офисов и после этого в даунтауне тихо как на кладбище. Ещё есть районы Kensington и Inglewood. Там тоже есть где выпить.
-
А какое отношение этот вопрос имеет к банковским вопросам ?
-
Чоловіки, як ви виїхали з України?
-
Есть. 20+ попросили декларацию
-
Saucy burger ночью работает
-
Там тільки можна потрапити по запису (у них на сайті), та отримати гуманітарну або інформаційну допомогу
-
Вітання! Підскажіть будь ласка хто проходив медогляд з дітьми чи потрібно їм робити також окремо апоітмент?
-
Ехх жаль я ещё маленький для ваших "мероприятий"
-
Це означає що будуть деякі зміни у тарифах обох компаній (Інтернет підключення це не стосується, лише мобільний зв’язок) Також будуть зміни у тарифах компанії Freedom. Не панікуйте, все що у вас вже є, воно залишиться мінімум на 3-5 років. Усі пропозиції провайдерів Shaw та Freedom будут актуальні лише до кінця цього тижня
-
ДО УВАГИ КОЖНОГО Цього тижня відбулося остаточне злиття компаній Rogers та Shaw
-
І то як я розумію 20 на людину? Тобто можна взяти сестру і на її ім’я обміняти ще?)