UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
хз ваще, я вже старий і після роботи у мене завтра туса, на котру я тут кликав і пейнтбол в неділю
-
Та якась ж туса. Окей, зрозуміла
-
якісь необучаємі, чесслово
-
Вітання. Шановні учасники групи, жінка, яка приїхала до Калгарі з двома дітьми, попросила мене розмістити це оголошення та просить про допомогу. Вона переїжджає з квартири в квартиру завтра о 9-й ранку (станція Брентвуд). Для допомоги потрібен один чоловік на волонтерських засадах. Її звуть Олена, контактний телефон 15872289710. Заздалегідь дякую.
-
Home phone - це домашній телефон. Я взагалі не знаю наскільки він вам буде потрібен)
-
Сейчас не вспомню, как только откроют garden Center в Costco на улице - обязательно зайдите промониторьте землю . Либо она может раньше появится внутри
-
Спасибо! Там так и пишет органик?
-
Mayfair Diagnostics South Calgary Health (X-ray only)
-
Вітаю. Чи хтось працює зараз на доставці на e-bike? Чи є сенс купляти велік? Бачу не дуже інфраструктура для поверів
-
Так, до лікаря всі, кожному запис. Рентген та кров заледить від віку
-
Уже есть все для выращивания травки
-
Так ну тут из съедобного только мята и мелиса, остальное петунии и разная мелочь. Рановато начали, вот сейчас было бы как раз. По прогнозу на балкон можно будет вынести только через месяц. Брали premium garden mix в канадиан тайр, вроде не плохой грунт.
-
тут посилання
-
Enmax
-
Добрый вечер, подскажите пожалуйста, у нас возник вопрос в оплате коммунальных платежей, а именно электроэнергия. Где и как нужно регистрироваться чтобы за нее заплатить ?
-
О, а де світло робили?
-
допомога з чатом, відео, просуванням, статтями, волонтерство, допомога новоприбулим - велком
-
Якось не дуже гарно з рефералками в чаті виходить, вони узурповані, всі 🤷♂
-
Стоїть біля балкону, вдень жалюзі відкриваємо, лампи весь час включені
-
Це йому тільки до лікаря?
20 Jan 2023, 19:11
80353/378119
12 minutes ago