UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
На бассейн 75 % скидка
-
Цей проект це колаборація трьох церков, пишіть на почту св.Володимира, вони координують
-
refugeecord чи якось так, пошукайте
-
Ніби ця [email protected]
-
4й имеет доступ к интернету
-
Есть варики отдохнуть в этом захолустье?
-
Или можно на русском?
-
Не-а, нужно gpt4
-
Шановні пані та панове! Чи є можливість відпочити душею та тілом? Куди піти?
-
Вроде 4 запускаю, а он вон чо пишет.
-
У меня на кудо тоже симку телефон не видел, убрала свою симку киевстар и кудо заработал
-
Привет, кто-то может подсказать , может кто-то знает где взять машинку стиральную в подарок или за малые деньги. Мы здесь думаем и машинка накрылась … Новая стоит кучу денег
-
Я поняла, но нажимая на 4 он мне, мне кажется, открывает обычный.
-
Кров ходила здавати вчора без запису сюди: 433 Marlborough Way NE #455, Calgary, AB T2A 7E7 Прийшла, ще 8 години не було. Попередили, що так робити не можна ( без запису), але документи взяли. Сказали, що треба буде чекати десь півтори години. По факту кров здала о 12. На місці нічого не платила. На рентген був запис на вчора, але не встигла, бо довго сиділа, щоб здати кров. Рентген: 2675 36 St NE #3, Calgary, AB T1Y 6H6. Там можна записатися на наступний день. Але, якщо нема хелз карти, треба платити 40 дол, які потім можна повернути, коли буде хелз карта
-
Іншого документу не буде. У вас є посилання на підтвердження відповідності вашого диплому до рівня канадської освіти. На пошту приходе теж саме. Є висновок акредитованної для цього організації. Якщо є сумніви - можна звернутись до імміграціонного адвоката. Мені теж прийшло і в мене було питання "І оце все?" ) але то так працює.
-
Ну, двадцатка в месяц дешевле консультанта 😅 но чо он наворочает, тоже еще хз