UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
«Панять і прастіть»? Бросають то коли на вулиці залишають, а тут шукають новий будинок тваринці. Скажу по секрету гризунам абсолютно пофіг на зміну господаря. Не переймайтеся
-
чтобы понять почему люди бросают питомца
-
В интернете 🤷
-
поэтому мне и нтересно, неужели перевозить грызунов настольнко сложно, если привезли сюда значит знакомы с процедурой и ответить на этот вопрос не составит труда. у меня у самой кошка и отдать ее кому-то другому это значит бросить в другой стране. а если с новым хозяином что-то не так? у меня даже не будет возможности быстро приехать и помочь питомцу.
-
Душно стало тут:-)
-
Та я знаю що то означає)
-
Ай Ем сорі, мене не буде, захворів.
-
Вони його рескью - звучить жорсткого. Можете особливо ніжних тут налякати)
-
Добрий вечір. Розкажу останні новини, шукали друзям квартиру. Як , просто взяли машину і їздили від офісу до офісу, стукаючі у двері, дзвонили і вони відчиняли. Багато чого нема в інтернеті. Але треба ХОДИТИ. Тому берете друзів/коллег/ на гірший випадок таксіста, і тупо вибираєте район і ходите від апартмент будинку до апартмент будинку! Зараз дуже багато СКАМЕРІВ! НЕ ВІРТЕ НІКОМУ ПЕРЕПРОВІРЯЙТЕ ФІРМИ! Не вірте нашим "РІШАЛАМ" вони не мають впливу на компанії!!!! УСІМ ВДАЧИ, хай переможе сильніший) П. С. Ми ходили і ЗНАЙШЛИ квартиру. В інернеті меньш інформації ніж є насправді.
-
Отвечу вам на вашем языке . Никто хомячка не бросает и не привозил сюда . Он был куплен тут . Но теперь мы уезжаем и не знаем где будем жить и в каких условиях , как пройдет дорога с 3-мя пересадками , поэтому решили найти ей новый дом . Если бы мы летели прямым рейсом и в Украину , я бы её конечно же забрала .
-
я нашла на рентфастере, заплатила за 2 месяца + 500 депозит
-