UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
С сайтов можно, провайдер этого не может увидеть
-
С VPN можно торренты
-
У мене знайомі вже років 5 дивляться hdrezka і усім пофіг ( це про фільми )
-
Добрый день 🌞 На счет фильмов и игр с торрента все понятно - табу ❌ А вот видео с ютуба скачать или музыка (нужна для наложения звуковых дорожек) с любых сайтов можно скачивать?Или тоже атата?
-
Гайз є тут хтось хто у Бріджі живе? Є питання стосовно дострокового розривання контракту з ними, напишіть у приватні повідомлення пліз
-
Шановне товариство всім привіт може хтось продає - диван - чайний стіл - із доставкою?
-
Будут строить что-то новое или просто уберут чтобы улучшить транспортную развязку?
-
Доброго дня. Хто знає де можна купити свіжий хрін на Паску. І чи взагалі реально його знайти?
-
Всім привіт. У травні 16-го сам прилітаю в Калґарі, якщо хтось хоче собі в сусідню кімнату порядочного румейта, залюбки приєднаюсь Або може хто хоче разом щось зняти Пишіть у пріват 🙂
-
Если честно, то я подумал что будут улучшать транспортную развязку. Вокруг этого магазина вечные пробки и очереди на светофорах во все стороны
-
🤣 совсем забыл...
-
Підкажіть будь ласка, які є найкращі варіанти роботи з вільним знанням англійскої мови, без особливого досвіду роботи та освіти
-
перше шуганувся, потім поняв))
-
April's Fool :-)
-
Добрий день ,шукаю роботу ,а любій сфері ,завод ,чи стройка ,англійським володію не дуже добре ,мені 19 років ,я фізично сильний ,любі варіанти пишіть будь ласка в ЛС ,завжди відповім,дуже терміново потрібна робота
-
На кухню поваром
-
Всім привіт , Хто прилітає в Калгарі, або можливо комусь треба з 11-15 квітня є вільне місце в апартаментах для 2 осіб. Точніше я віддаю свою резервацію (скасувати її не можна), оскільки знайшла житло. Зараз ціна 360 $ + 70 $ податок, я віддаю за 280 $. Кому цікаво, пишіть
-
Рубрика "стремные вопросы". Доброго дня пани та панове, вопрос: у меня в Украине осталось все нажитое непосильным трудом цифровое добро: 500 гигабайт фотографий, музыки итд на жёстком диске. Если попросить кого-то привезти, не будет ли на границе вопросов, мол какого везёте жесткий диск итд итп. Вопрос для перестраховки. Заранее спасибо
-
С любой другой карты, не обязательно канадской
-
Ребята,подскажите, пожалуйста,как вы снимаете айрнбэнби?Мы приехали вчера вечером,а сегодня суббота,ни Син,ни карту не сделать.Пытался снять нам товарищ,но они хотят чтобы мы указывали свои реквизиты и оплачивали своей картой.
20 Jan 2023, 19:11
80886/375196
5 minutes ago