UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Люди не усвідомили, що саме дорогу в них - це їхній час, а користування легальними сервісами зберігає просто купу часу.
-
Якщо чесно про Україну не знаю про такі листи . Стільки всього було до часів стрімінгу скачано і ніколи нічого. Знаю лише що якщо в вас контора , то можуть перевірити ліцензію софту Від вінди до адоба, foundry та інших
-
Ніхто не знає
-
Розмова почнає нагадувати бесіду з людиною-“язик нє прічьом” ))) Щасти вам стати гарний ІТ фахівцем, з таким підходом. Як ІТшник вам кажу 😄
-
Чесно кажучи, не розумію повальне бажання скачувати якусь паламашку або фільм у хреновій якості і ще при цьому витрачати кучу часу. Це як насолоджуватися пошуком портвейну "777" у тетрапаці, а потім кайфувати від того, що знайшов. Ще й ризикувати при цьому отримати чималенький штраф. Я краще буду легально купувати гарне італійське вино
-
Такі листи і в Україні приходять. Не від провайдеру, а він ворнер бразерс, наприклад. Там вказаний файл, який ви скачали, коли, як і де. Звісно ви не отримаєте позов чи ще шось, але те, що вас знайдуть, якщо захочуть - це факт
-
Та то стандартний лист-попередження, що до них звернулися правовласники
-
Мене тут дуже смішить , перевірте антивірус , в мене від нього тільки шкоди більше) То не пред'ява, просто такий стандартний прикол про те що антивірус дуже важливий
-
тазашо, ви називаєте розвитком, намагання розібратись в тому, як порушити закон. Ви серйозно? 😄