UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Для замовлення або стосовно питань пишіть : @MadeInUkraineMe Наш канал з товаром: @MadeInUkraineShop Приймаємо оплату на картку Українського банку, чи в євро на PayPal,Revolut. Ми доставимо ваше замовлення за вашою адресою безкоштовно Слава Україні 🇺🇦
-
Вы ответили, что куаэт это упрощённый въезд в Канаду для украинцев. Я добавил, что и для членов их семей. Причем они и не могут быть украинцами.
-
Больше похоже не на бизнесмена, а на что то наркоманское
-
Доброго дня 🤗 дівчатка, хто вагітний нещодавно летів до Калгарі, з Польщі або Румунії, поділіться будь ласка враженнями та досвідом. Можна в особливі повідомлення.
-
Також звертайти увагу на бонуси від банку. Їх потрібно виконати на протязі 3 місяців. Бонус становить 400$ у BMO, у іньших банків +- теж саме. Умови для бонусу. Зазвичай потрібно виконати 2 умови з 3-х можливих. 1 умова- це дірект депозіт на ваш рахунок(3000$ від гаверменту враховується) 2 умова- сплата 1 чи 2 поточних рахунків 3 умова - додати у апці автосплату поточних комунікаційних рахунків(телефон, інтернет...). Потрібноти виконати лише 2 умови, що отримати 400$. Також ви можете отримати додатково 50$ на рахунок, у випадку BMO, окрім 400$ о яких писав раніше, якщо попередньо вас заінвайтить ваш друг, хто користується BMO. В них е ref программа, яка ще буде 2 місяці. Я можу додати 5 людей до ціє програми. Якщо потрібно пишить в особисті, потрібен буде ваш E-mail.
-
Как это нельзя, можно конечно, я сыграю, если что)