UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
О, то есть 5 таки еще допустимо :)
-
6 уже все
-
Так вроди 4, 5-я уже все
-
5 ошибок можно допустить и не факт что они попадутся
-
Добрый день. Может кто подсказать водителя, нужно шкаф перевезти.
-
Закрепы смотрели?
-
Есть парикмахеры? Нужно подстричься сегодня
-
Кто ищет работу попробуйте на кжж, там некоторые работодатели оставляют номера телефона , можно позвонить и поговорить , это куда лучше чем письма
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, якщо ми з дружиною живемо в Канаді, але я працюю тут а вона в в Україні онлайн, то її дохід вплине на повернення податку для мене чи ні?
-
Всім привіт! Шукаю доброї душі людину яка зможе привезти крем (50мл) з Україну в Канаду за окрему плату + зустріну вас у аеропорту і довезу до будинку)
-
Вітаю🌸 мами, хто знає, можливо якісь майстри-класи для діток на цьому тижні є, присвячені Великодню?
-
Спасибо
-
Можно, если сроки поджимают
-
Недавно сдавала: 6 -я уже все
-
Всім привіт. Дружина годує дитину (ГВ), і потребує вітамінів, так як свої вже закінчилися (постійно приймали Фемібіон 2 або 3). Можливо хтось купував в Канаді вітаміни (з урахуванням ГВ), порадьте якісь будь ласка. Бо Фемібіон тільки з Європи замовляти потрібно ( Дякую за відповіді)
-
Де взяти страховку?
-
Добрый день! Проясните пожалуйста! Нужно пройти медосмотр. 1. Прием у терапевта платный даже если будет страховка? 2. Кровь и рентген можно сдать, как платно так и без платно, смотря какую клинику выбрать? Но а если со страховкой, то уже и в платной не нужно будет платить? 3. Если между приемом у врача и задачей анализов прошло больше 5 -10, что в такой ситуации будет ( кто-то уже сталкивался с этим)?
-
Вибачте, якщо хтось вже про це питав, але немає змоги передивитись тисячу повідомлень. Питання таке, чи можна в банк на депозит покласти американські долари? Чи тільки Канадські?
-
Дякую. Спитаємо в нашому (СІВС)
-
Я у TD
20 Jan 2023, 19:11
81884/371752
3 minutes ago