UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Недавно сдавала: 6 -я уже все
-
Всім привіт. Дружина годує дитину (ГВ), і потребує вітамінів, так як свої вже закінчилися (постійно приймали Фемібіон 2 або 3). Можливо хтось купував в Канаді вітаміни (з урахуванням ГВ), порадьте якісь будь ласка. Бо Фемібіон тільки з Європи замовляти потрібно ( Дякую за відповіді)
-
Де взяти страховку?
-
Добрый день! Проясните пожалуйста! Нужно пройти медосмотр. 1. Прием у терапевта платный даже если будет страховка? 2. Кровь и рентген можно сдать, как платно так и без платно, смотря какую клинику выбрать? Но а если со страховкой, то уже и в платной не нужно будет платить? 3. Если между приемом у врача и задачей анализов прошло больше 5 -10, что в такой ситуации будет ( кто-то уже сталкивался с этим)?
-
Вибачте, якщо хтось вже про це питав, але немає змоги передивитись тисячу повідомлень. Питання таке, чи можна в банк на депозит покласти американські долари? Чи тільки Канадські?
-
Дякую. Спитаємо в нашому (СІВС)
-
Я у TD
-
Це в якомусь окремому банку, чи можна в любому?
-
Здається мастербедрум в Airdrie, будинок 2022 року побудови. Ціна 800 + utilities included
-
Можете відкрити окремо для американських.
-
В Registry
-
Добрий день. Шукаю житло для 4 людей в Калгарі. Відсилайте, будь ласка, любі варіанти в особисті повідомлення.
-
В calforex в The Core usd 1.3235 кому интересно
-
Тобто оплата 50$ в магазині не підходить?)
-
Я поняла. Но теоретически они же должны быть похожи🤔
-
Привет ! Мы уезжаем с Канады поэтому сделаем танхаус 100 м² 2 этажа адрес Bracewood Drive Sw. Аренда да ноября потом можно будет продлить. Можно с животными. Есть парковочное место . Все вместе 1950 . Рядом садик школа и магазины через дорогу.
-
Всім привіт. Шукаю роботу майстром манікюру або ж любу, яка є. Можливо хтось знає. Дякую.
-
Доброго дня звільняються 1 травня апартаменти 1838 14 ST SW one bedroom вода та тепло включено, електрику за свій рахунок в нас виходило 20 долларів.
-
Зимой было 250. Но мы не экономили у нас ребёнок
-
если не секрет а сколько по коммунальным выходило?
20 Jan 2023, 19:11
81897/371625
3 minutes ago