UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ось я її і шукала дуже довго по всіх магазинах, саме такої у продажу ніде не знайшла, або немає, або весь час sold out замовила на сайті snapklik, але помилилася із смаком( Тож і подумала, можливо є такі самі як, я хто шукав Але дякую за сайт, можливо колись вона таки з‘явиться)
-
Вам потрібно як переїдете на постійне місце проживання знову йти до реджестрі з договором і вони дадуть бланк заповнити, про зміну адреси, чи самі заповнять( вже не пам'ятаю), і так ваша карта прийде до вас. У вас десь місяць є на заміну, допоки вона готова не буде. Ми зразу ж пішли і поміняли, як знайшли квартиру
-
Та любой может так подключить
-
Йой.лишенько Мені не вірять😂
-
Хто летить з Риму в Калгарі 9 квітня? Може складете компанію?)
-
Ну да ну да , ми в це і повірили)
-
Я дівчина😂 забула вже що так підписана
-
Не дуже гарно з вашого боку незнайому людину звинувачувати у чомусь подібному) може вам накладну із Fedex надіслати?)
-
смущает немного то что Валентин Игнатович идентифицирует себя как девушка. Так вы девушка по гендеру или по половому признаку?)))
-
Вже майже місяць на Airbnb, ще на місяць дорогувато трошки буде...
-
От ми ржемо, а в мене такий "Петро Петрович" викладає, якій індентифікує себе як жінка :р
-
Там много прикольного если это аккаунт с большим количеством номеров+домашние услуги
-
Если у вас интернет домашний от телуса - я бы советовал телус
-
Все операторы это предлагают, но зависит от того на сколько линий вас одобрит оператор
-
Я запитала. "Бачите там знак питання". Та і хз, я б побоялась брати невідомо в кого їжу з рук, невідомо звідки вона. Але то я.
-
Та то фигня, адрес ее странички петро петрович
-
можете для начала снять на Airbnb, если снять на месяц то цена за ночь буде дешевле, и за это время найдете себе долгосрочный вариант с 1-го мая. или даже сможете найти с 15-го.
-
Різниця між ціною між ейрбнб і за кімнату за місяць трошки більш суттєва ніж декілька сотень)
-
Еще токсичные детекторы появились :) ПС: есть же тема куплю продам
-
Привіт! Можливо хтось оформлював воду на сайті metergy? Можете підказати як отримати account number для регістрації
20 Jan 2023, 19:11
81970/372205
27 minutes ago