UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт🤗 Підкажіть, де купувати проїзний по benefits за $5?
-
Усім добрий день . Мій друг пропонує групові та персональні тури у Національний Парк Банфф. Він має стандартну програму подорожі яка включає в себе Lake Louis , Gondola або Hot Springs , місто Банфф , а також Johnston Canyon . За вашими побажаннями ви можете відкоригувати ваш тур , так як це зробив я. Ми поїхали в більш дикі місця де зустріли багато диких тварин. Програма туру залежить від ваших побажань і дещо фізичної витривалості , якщо хочете щось більш дике. За вашими побажаннями він може відвести вас в один заклад який пропонує їжу с м’яса оленя.Він забирає вас з вашого готелю , квартири і так само привозить назад. Ціна за людину 100$ в складі групи , індивідуальний тур дещо дорожче , обговорюється особисто з Jay Dhillon. Контакти : +1 (403) 616-7589
-
Я також з досвідом роботи нянею в Європі.
-
Підкажіть будьласка, через яке приложеніє можно переслати гроші в Європу ?
-
Купоны на бесплатные коробки в Hellofresh.
-
Sendfree i freesend промокоды для пайсенд кстати, кому надо пользуйтесь.
-
Щойно відправляли 150 CAD через Paysend (сайт) на монобанк, курс 26 грн, комісія була 6 CAD, прийшло за 30 секунд. Цей сайт нам порадив оператор банку Servus ))
-
Мне сказали парт там не направят, потому что надо более высокий уровень. Только фул тайм с сентября. Потом в сентябре сказали нет мест, жди января... В январе сказали ждать февраль В феврале сказали с 8 мая... После чего я их послал... И записался к репетитору