UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Де немає тортів вже і оселедців, то брентвуд, а фото з тортами і оселедцями за вчора, то Вайтхорн
-
Підкажіть будьласка, через яке приложеніє можно переслати гроші в Європу ?
-
Що значить не той
-
Це ж наче не той фрешко у Вас
-
Купоны на бесплатные коробки в Hellofresh.
-
Поделитесь, плиз, мифическим файликом, у кого есть ☺
-
Даже не знаю, куда лучше. Мне не с чем сравнивать, но мне это понравилось.
-
FRB-06R8SKSK2 использовал, спасибо
-
Підкажіть будь ласка, чи можна дати завдаток за оренду квартири готівкою? Чи оплатити десь в банку? Якщо на канадській карті ще немає грошей. Дякую
-
Sendfree i freesend промокоды для пайсенд кстати, кому надо пользуйтесь.
-
Щойно відправляли 150 CAD через Paysend (сайт) на монобанк, курс 26 грн, комісія була 6 CAD, прийшло за 30 секунд. Цей сайт нам порадив оператор банку Servus ))
-
Доброго вечора) Підскажіть, будь ласка, хтось зустрічав готову макову начинку у місцевих супермаркетах?
-
Я очікував більшого, все ж таки NHL, а виходить, що у хокейних країнах Європи не гірше (саме атмосфера, а не гра)
-
Второй тоже использовал, спасибо
-
Мне сказали парт там не направят, потому что надо более высокий уровень. Только фул тайм с сентября. Потом в сентябре сказали нет мест, жди января... В январе сказали ждать февраль В феврале сказали с 8 мая... После чего я их послал... И записался к репетитору
-
Подскажите, пожалуйста, несколько дней назад регистрировать на сайте для посещения церкви св. Владимира. До сих пор рассматривается заявка. Это нормально или может я могу посетить церковь и так?
-
А взагалі да, в вайтхорні були
-
Але ж мова за мед йде
-
Буду благодарен
-
Кто подскажет нормальные продуктовые по ценам близкие к 17-ой авеню?
20 Jan 2023, 19:11
82048/374706
4 minutes ago