UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Мне сказали парт там не направят, потому что надо более высокий уровень. Только фул тайм с сентября. Потом в сентябре сказали нет мест, жди января... В январе сказали ждать февраль В феврале сказали с 8 мая... После чего я их послал... И записался к репетитору
-
Буду благодарен
-
Кто подскажет нормальные продуктовые по ценам близкие к 17-ой авеню?
-
Мені от цікаво, у всіх тут в Канаді херові душі?(був в 7 місцях - або без шланга, або напору ніякий, або кран відвплюється, або переключається "весело") Мені цікаво який коефіцієнт хороших душів в калгарі(не кабінка підлога і тд, а саме система що випускає воду)
-
Доброго дня всім. Останнім часом в чатах зустрічаю таку інформацію: одні кажуть, що їм вдалося понизити Fair Entry з Band B до A, інші пишуть, що вже не можна. Також зустрів це фото - зверніть увагу на те, що виділено червоним. Вирішив знайти підтвердження цієї інформації на офіційних сайтах - не знайшов. Може хтось міняв Fair Entry з B на А, підкажіть чи вам це вдалося і дату, коли це було.
-
Всім привіт Я працюю в тату студії в Калгарі Перед Великоднем проходить акція і знижки на тату та пірсинг Багато тату майстрів в різних стилях Якщо навіть вам не довподоби мої роботи то я допоможу з комунікацією 😊✨ Адреса 2235 30 Ave NE, Calgary, AB T2E 7C7 Буду рада новим знайомствам
-
Вітаю! Хто знає пр Health benefits Card? Заповнили одну анкету на всю сім’ю. Якщо не помиляюсь, там ішла окрема графа для чоловіка/дружини і для дітей. В результаті прийшли 2 однакові картки лише на мене, а чоловіка записали до списку dependents на самій карті. В кого таке було? Як переробляли?
-
Вітаю! Хто знає пр Health benefits Card? Заповнили одну анкету на всю сім’ю. Якщо не помиляюсь, там ішла окрема графа для чоловіка/дружини і для дітей. В результаті прийшли 2 однакові картки лише на мене, а чоловіка записали до списку dependents на самій карті. В кого таке було? Як переробляли?