UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт Я працюю в тату студії в Калгарі Перед Великоднем проходить акція і знижки на тату та пірсинг Багато тату майстрів в різних стилях Якщо навіть вам не довподоби мої роботи то я допоможу з комунікацією 😊✨ Адреса 2235 30 Ave NE, Calgary, AB T2E 7C7 Буду рада новим знайомствам
-
Вітаю! Хто знає пр Health benefits Card? Заповнили одну анкету на всю сім’ю. Якщо не помиляюсь, там ішла окрема графа для чоловіка/дружини і для дітей. В результаті прийшли 2 однакові картки лише на мене, а чоловіка записали до списку dependents на самій карті. В кого таке було? Як переробляли?
-
Вітаю! Хто знає пр Health benefits Card? Заповнили одну анкету на всю сім’ю. Якщо не помиляюсь, там ішла окрема графа для чоловіка/дружини і для дітей. В результаті прийшли 2 однакові картки лише на мене, а чоловіка записали до списку dependents на самій карті. В кого таке було? Як переробляли?
-
Вітаю! Хто знає про Health benefits Card? Заповнили одну анкету на всю сім’ю. Якщо не помиляюсь, там ішла окрема графа для чоловіка/дружини і для дітей. В результаті прийшли 2 однакові картки лише на мене, а чоловіка записали до списку dependents на самій карті. В кого таке було? Як переробляли?
-
В нас теж 2 картки, на мене. Одну дав дружині, аона з нею ходила до лікаря. Я зі своєю ходив, все ок.
-
Покладіть на картку. В CIBC можна в банкоматі це зробити, просто пачку 100 банкнот в банкнотоприймач. Стосовно можна чи ні - питайте landlord.
-
Сафевей
-
В Европейському і в Urban fare в відділі европродуктів. Думаю,що і в польському є