UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Подключила вчера домашний интернет. Мне помог Zead, приятный человек из Ирака, отвечает на смски и звонки быстро, все объясняет. Интернетом довольна, взяли за 70$ на 1000 Mb скорость, по акции на два года. Может кто-то ищет как раз. Мне порекомендовали этого провайдера и этого человека, я довольна.
-
Кожному своє звісно , але як на мене то це не проблема 🤷🏻♀️
-
Во Владимире
-
Value village 2-3 долл.
-
Подскажите пожалуйста где волонтеры в аэропорту??😭😭😭
-
Відпишіться якщо дізналися 🙏
-
Первый этаж . 17 выход Где забрали чемоданы. Там есть выходы . Ищите 17 . Если стоять лицом к ленте с чемоданом. То повернуть налево и в самый конец
-
Мы там были дважды, это точно urgent care
-
Тінейджерів я б вам не рекомендувала відключати від інтернету. Не той вік)
-
Увага, батьки! У мене для вас новина😉 За сприянням нашої церкви, ми запустили процесс відкриття школи для українських дітей в Калгарі. Планується державна УКРАЇНО-АНГЛІЙСЬКОЇ двомовна католицька школа, де діти навчатимуться за канадською програмою, додатково вивчаючи українську мову. У вересні 2023, або 2024. Школа буде акредитована, тобто після випуску діти зможуть вступити до навчальних закладів як в Канаді, так і в Україні. Там працюватимуть канадські вчителі та українські викладачі, навчання буде проводитись двома мовами. В школі також будуть гуртки для дітей, культурні і спортивні клуби. НАРАЗІ ми збираємо списки бажаючих, хто точно хотів би, щоб його дитина навчалася в цій школі. Нам потрібно визначити кількість людей та РАЙОН, в якому буде розташований навчальний заклад. Заповніть форму, якщо ви справді зацікавлені. Пізніше, ми проведемо інформаційну зустріч з приводу школи для всіх батьків, хто записався docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdlwp6moKpapJ9IxU398CR7BtK8V4uasWnZyMw2ZrvLNDag4g/viewform Тільки діти від 6 років!