UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Первый этаж . 17 выход Где забрали чемоданы. Там есть выходы . Ищите 17 . Если стоять лицом к ленте с чемоданом. То повернуть налево и в самый конец
-
Мы там были дважды, это точно urgent care
-
Тінейджерів я б вам не рекомендувала відключати від інтернету. Не той вік)
-
Увага, батьки! У мене для вас новина😉 За сприянням нашої церкви, ми запустили процесс відкриття школи для українських дітей в Калгарі. Планується державна УКРАЇНО-АНГЛІЙСЬКОЇ двомовна католицька школа, де діти навчатимуться за канадською програмою, додатково вивчаючи українську мову. У вересні 2023, або 2024. Школа буде акредитована, тобто після випуску діти зможуть вступити до навчальних закладів як в Канаді, так і в Україні. Там працюватимуть канадські вчителі та українські викладачі, навчання буде проводитись двома мовами. В школі також будуть гуртки для дітей, культурні і спортивні клуби. НАРАЗІ ми збираємо списки бажаючих, хто точно хотів би, щоб його дитина навчалася в цій школі. Нам потрібно визначити кількість людей та РАЙОН, в якому буде розташований навчальний заклад. Заповніть форму, якщо ви справді зацікавлені. Пізніше, ми проведемо інформаційну зустріч з приводу школи для всіх батьків, хто записався docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdlwp6moKpapJ9IxU398CR7BtK8V4uasWnZyMw2ZrvLNDag4g/viewform Тільки діти від 6 років!
-
❗️Продам Buick Verano 2012 р.в., 135 557 тис. пробігу ❗️ Автомобіль оснащений АВС, подушками безпеки, двозонним клімат-контролем, підігрівом керма, акустичною системою, підігрівом передніх сидінь. Крім того, в оснащення входить безключовий доступ, електросклопідйомники, електронне ручне гальмо, дисплей з голосовим керуванням, шкіряні сидіння. Автоматична коробка передач, антипробуксова система, круїз контроль. Є Carfax, машина у ДТП не перебувала. $8999 📌 Можливий торг .
-
WE’RE HIRING #Job offer Cleaning company looking for female Ukrainian workers. Job positions: 2 Requirements: Dedicated, professional, team work, good eye for detail, physically active, be able to move/lift 20lb. Long term position. ENGLISH NOT REQUIRED Vehicle and drivers license. Part time/Full time Please pm me or send your resume to [email protected]
-
Доброго дня. Підкажіть будьласка. Якщо вкрали паспорт, закордонний, але вже прийшло повідомлення на вклейку візи, можна їм написати що я роблю паспорт а це займає приблизно півтора два місяці, це терміновий, не буде ніяких проблем ? Дуже важливо… Дякую
-
Доброго дня. Підкажіть будьласка. Якщо вкрали паспорт, закордонний, але вже прийшло повідомлення на вклейку візи, можна їм написати що я роблю паспорт а це займає приблизно півтора два місяці, це терміновий, не буде ніяких проблем ? Дуже важливо… Дякую
-
Доброго дня. Не можу записатись на апойнтмент в Церкві св Володимира. Профіль новоприбувшоі сімьі створили але approval is pending уже декілька днів. Є інші можливості записатись на апоінтмент ?
-
Почернело у меня в мыслях
-
Вітаємо!👋 🤗Хочемо запросити вас до European Way School - вашого ідеального партнера з вивчення іноземних мов! 🗺️Наша школа надає можливість досліджувати світ мов та відкривати для вас нові можливості з вивчення англійської, німецької, французької, іспанської, італійської, португальської та багатьох інших!🌐 ☑️Приєднуйтесь до нашої незабутньої подорожі з вивчення мов! 🧑🤝🧑 Ми пропонуємо навчання у мінігрупах за доступними цінами та забезпечимо продуктивний результат. 📈 Адже наші кваліфіковані викладачі зроблять процес навчання цікавим та захоплюючим як для дорослих, так і для дітей. 🧒👶 ⏳Не гайте часу! Напишіть зараз📱@Sunshine_in_soul у Telegram або за номером 📞+380683551826 та вкажіть своє ім'я, бажану мову, поточний рівень та мету навчання. 📝Наш менеджер зв'яжеться з вами та запише до нашої нової групи. 👉Не втрачайте можливості вивчати нові мови та розширювати свій кругозір! 🧏Чекаємо саме на вас у European Way School. Долучайтесь! ➡️@Sunshine_in_soul⬅️
-
Вы название подчата видите? Вам сейчас предложат так записаться, что попадете на оргию вместо церкви 😂
-
Привіт! Порадьте, будь ласка, де можна купити філе лосося/форелі слабосолене/копчене і бажано не заморожене. Те що у коопі і сейфвеї пробувала, мені не дуже ок. Дякую🌼