UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Где подписать?
-
Не правильно понимаешь. Тут культурное общество настроение на серьезные отношения. Хочешь секса записывайся на оргию
-
До встречи на танцполе тогда
-
Доброго дня. Таке питання, на що розраховувати одній мамі з дитиною 7 років? А то мене мучать сумніви чи варто їхати
-
Подумайте 3-ды перед поездкой,у Вас ребенок
-
Скажите пожалуйста в каком формате происходит подтверждение , вы получите лист какой то или как? Это платная процедура?
-
Треба обов'язково писати в IRCC кризис форм
-
Моїй дитині також не приходило погодження,але я відправляла без погодження разом зі своїм паспортом і писала у кризову форму.Потім в мене запросили оригінал свідоцтва про народження і його переклад завірений нотаріально.І все вийшло.
-
Я б сказала проблема не в тому, що дитина, а в тому, що сама.
-
Если время для вас не решающий фактор, то можно ждать новый паспорт(естественно оповестив их об этом). Но может имеет смысл отписаться им описав ситуацию и попросить сингл джорней, а паспорт получить уже в Канаде…? Это один из вариантов
-
Підкажіть скільки можна брати пачок сигарет в Канаду? В ручну поклажу чи в багаж краще?
-
Скажите пож. до которого часа работают волонтеры в аэропорту Калгари?
-
Колеги, вітаю! Підкажіть, хто летів із Варшави до Калгарі Westjet’ом - багаж включений у вартість економ-квитка?
-
Вітаю! Хтось підключав esim? Ціни та процедура різняться від звичайної сімки?
-
Дякую!
-
Я підключала Fido на esim. Ціна не міняється, просто при оформленні кажете, що вам потрібна esim. Вони кажуть, як в телефоні це налаштувати, все роблять для вас)
-
Як там казали "Інцест - це справа сімейна" 🤭
-
Дякую. Гарного дня
-
Це фото з тестової сходки чи я щось не поняв?
-
А ось що пташка наспівала про завтра: 06 Apr 13:30 Youth Hiring Fair Ярмарок вакансій для молоді 15-24 роки
20 Jan 2023, 19:11
83218/372205
24 minutes ago