UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Краще через airbnb
-
20-25 років , ну ще могли вказати розмір грудей і так далі . Це п*здец*
-
Доброго дня, хтось знає при оплаті депозиту рієлтору boardwalk вони видають якійсь документ що ти заплатив чи якійсь інший документ при умові якщо заїзд першого травня?
-
Позвоните или напишите ему смс) я сайт не смотрела, сразу к нему обратилась
-
Добрий день. Хто підскаже. Звернувся до дентал клініки, вони кажуть оплата вперед, як це працює з бенефіт картою?
-
Добрий день. Хто підскаже. Звернувся до дентал клініки, вони кажуть оплата вперед, як це працює з бенефіт картою?
-
-
Есть приятные новости для новоприбывших: Теперь Fido/Rogers, по крайней мере в бест бае, дает вам возможность брать до 4 линий (ранее 2) на один аккаунт
-
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста подала отчёт в налоговую месяц назад , но в почтовый ящик не пришло письмо . подскажите куда обратиться чтобы они прислали подтверждение о подаче ?
-
Вони кажуть, що незалежно від страховки оплата зразу, а потім зі страхової стягуєш
-
Питайте завчасно, чи працюють з картою бенефітів
-
Веганский?
-
Можна взяти Blue ribbon, воне таке ж мерзотне, як Чернігівське
-
Спасибо! Написала)
-
Я снял за 2400
-
Просто та клініка навпроти будинку, буду в інших питатись. Як працюють зазвичай з Альберта бенефіт?
-
Дивно.
-
а вдруг это прикрытие))
-
Себя забань, объяснись почему «они вредители»? Я снял 2 бедрум в нормальном доме за 2400, у меня одна комната свободна до конца лета, я сдаю пол квартиры за 1200, в чем проблема, олень?
20 Jan 2023, 19:11
83295/375978
13 minutes ago