UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Можете подсказать где можно поискать студию в даунтауне? Все что нахожу - куча жалоб, особенно по поводу плохих соседей. Может есть кто такое снимает и может поделиться личным опытом
-
Привіт усім! Хто знає чи можна зняти обмеження на ворк перміт якщо вже почав працювати у іншій сфері? Це не анулює теперішній вп і не викличе проблем з теперішнім роботодавцем? Дякую
-
Это не норма и нечего тут рассказывать басни. А на счет денег - не меряйтесь писькой не зная опонента😉
-
1200 за комнату, может он в торонто а не в калгари😂
-
Отличная шпоргалка! Утащила себе))
-
Это норма. Если денег не хватает, то это не значит, что это не норма или вас разводят. Каждый снимает жилье согласно доходу и потребностям.
-
Grater .
-
❓Подскажите) Как называется на английском терка для морковки, сыров? Обычная такая штука на украинской кухне.
-
Чем расстроишь? Плюс ты наверное один живешь? Или у тебя семья: жена+дети?
-
Где я такое сказал? Не стоит перетряхивать:-) Я лишь заметил, что у всех разные потребности и разные бюджеты.
-
Всім привіт! Підкажіть чи зрозуміли ми що це ціна за двох виключно?) Або це на кожного просто менша ціна виходить за ці умови тарифу. Перший день…)
-
Всем привет Подскажите где сделать SIN?
-
Думаешь за 1200 развалины?) Фотки не буду кидать, ибо очень сильно расстрою
-
Будьте обережні! Не платять гроші за працю. Валерия : Це просто інформативний пост-застереження. Працювала офіціанткою в Nile Cafe (Citrus Lounge написано на вивісці) за адресою 1131 17 Ave SW. Почала працювати в кінці лютого (3 дні) та відпрацювала весь березень. Зарплатню «вибивала» правдами і неправдами. На інтерв’ю обіцяли ставку 16 за годину + чайові, один раз у день харчування та обов’язки тільки офіціантки (приймання замовлення, прибирання столів , залу, підготовка приборів та інші обов’язки офіціанта). На ділі офіціанти миють кухню, посуд на кухні, холодильники, туалети та всю клінінглву роботу в закладі. Також офіціанти готують кальяни , за що доплати ніякої нема. Гарантували офіційне працевлаштування та сплату податків. Через особисте незнання (так як я тільки в любому приїхала та нічого ще не знала), я повірила що мене вже оформили офіційно та нічого в registry не перевіряла, спокійно собі працювала. Коли прийшов час зарплатні за лютий, то керівник відтягував , говорив кожен день «завтра» і так до кінця березня. Тобто зарплатня повинна була бути 1 березня, а отримала я її в кінці березня. Така ж ситуація повторилась і зараз, але стосовно зарплатні за березень. Я пішла в registry та tax clinic, перевірила, що за мене ні податків не платили, ні офіційно не працевлаштували. А с зарплатні всі ті кошти знялись. Почала перевіряти зарплатню за березень (звірила години та чайові, які я записувала - так як чайові сказали що також в кінці місяця виплатять), і зрозуміла , що заплатити мені тільки половину (рахували ставку 15, не заплатили жодних чайових та вирахування типу на податок). Тобто кошти за податки, усі чайові та різницю у ставці і половину зарплатні забрали собі. Коли я подзвонила та запитала у менеджера про кошти, він почав кричати , сказав що я ні копійки не отримаю, нічого не доведу нікому і що більше я у нього не працюю. Будь ласка, будьте обережні , перевіряйте відразу усі документи. У мене збереглись усі докази затримки зарплатні , а також переписки де я намагаюсь «вибити» свою зарплатню. Може хтось дасть якісь поради, буду вдячна. А моя порада вам - обходьте стороною той заклад та перевіряйте своїх роботодавців. Нехай щастить❤️
-
Шукаю роботу на будові,досвід маю,або мувінг. Можливо комусь на фврму потрібні помічники? Пишіть в приват
-
Ну у тебя требования к жилью другие, наверное. Я могу снимать за 1800, но снимаю за 2100
-
А остальные кто снимает по 2400 красавчики?)
-
Я со своим доходом могу снять хату за 2400 спокойно, но почему-то снимаю почти 110кв с подземным паркингом за 1200. Я получается лох?
-
Для вступу куди? В Канаді у ВУЗ чи в Україні? Переважно 1 року не вистачає,щоб набрати кредіти і діти беруть додатковий рік
-
Да мне абсолютно все равно, как и тебе, впрочем.
20 Jan 2023, 19:11
83361/375198
8 minutes ago