UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А що з приводу зарплат, теж виросли?
-
Маю намір їхати сам з двома дітлахами. Думаю тут розраховувати можна тільки на свою стійкість і впертість. Ну і звичайно має значення, чи є що втрачати в Україні?
-
Мне интересно, one bedroom сдадут семье с одним ребенком 12 лет или нужно обязательно дом снимать seven bedroom для такой семьи 🤔
-
Англійська на якому рівні? Яка професія та досвід роботи в ній? Скільки є грошей у якості фін.подушки? Дитину тут потрібно буде пристроїти кудись. Заняття у школі закінчуються десь о 4рм. Це може не співпадати з графіком роботи. Афтерскул (продльонка) не всюди є + вона, здається, платна. Нянька - теж від 20-25 кадів/година.
-
Я так собі бачу що є школа+ групи продовженого дня. На літо ще не думав. Чи правильно я розумію що самих їх залишати вдома не можна?
-
Я це знаю, мене наразі цікавить інформація саме по необхідності здавати українські екзамени.
-
В Україні є робота, правда тої зарплати мало на що стає… Сумнівів багато
-
Если вы на год договор заключали, то скоро перезаключать и новая цена вас уже не так будет радовать.
-
краще замінити + зробити міжнародну ту книжку. з нею, скоріш за все, не будете обмежени 3 міс (але це треба уточнювати)
-
Ви повинні розуміти, що дітей треба буде кудись подіти, якщо треба працювати. А з цим можуть бути дуже великі проблеми (особливо влітку)
-
Шановне панство, хто знає чи матимуть юридичну силу в Канаді водійські права старого зразка, чи краще поки є час замінити їх на пластик?
-
Нема футболу без алкоголю
-
Підкажіть, у кого банк, сібс, відкрили картку і не можемо оплатити нічого онлайн, в банку ніяк не допомогли, сказали заблоковані такі платежі.
-
Я смотрю вы лучше за меня знаете, какая будет цена, раз такие выводы делаете 😉
-
ты не права :) точнее отчасти. Чтоб куры неслись интенсивнее - петухи надо :) на птицефабриках даже есть петухи, которые на свободном выгуле по курятникам. :)
-
Алкоголь=футбол? 🤔
-
до 12 років - неможна. Якщо одна дитина старша, то вона може як бебісітер виступати для молодшої (але там теж, наче, є нюанси). літні "табори" - платні і місць в них вже нема (а якщо ще є, то к літу 100% вже не буде).
-
Підкажіть коли то його треба погасити?))
-
Дякую за інфо, так чи інакше треба буде шукати вихід. Бо в моєму випадку треба розпочинати життя з чистого аркуша з двома малими 9 і 10, тож я краще спробую то в Канаді. Цікаво, може в когось є досвід імміграції наодинці , ще й з дітьми?
-
Може хтось знає де купити павербанк?
20 Jan 2023, 19:11
83439/372417
about an hour ago