UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дяк! Не підкажете який тариф та компанію обрати?)
-
Дякую, телус або фрідом не покриває інші провінції?)
-
Я же уточнил: все зависит от потребностей и бюджета)
-
только нихрена не работает за пределами калгари
-
І це все без прив'язки до житло + витрати + пошук роботи і т.п побутові питання. Суто у розрізі "мали діти і батько/мати одинак" (тобто, коли нема на кого їх залишити).
-
Добрий день! Прийшов лист на ім'я Olena Harmasheva, напевно, Health card. Якщо така людина є в групі або хтось її знає, будь ласка, зв'яжіться зі мною. Дякую.
-
Все залежить від ваших потреб та бюджету: Якщо у вас є інтернет від Telus, варто розглядати варіант від телус, але якщо у вас менше 3-4 ліній то краще дивитися Фрідом, бо той буде дешевше
-
Да скажи когда след сбор)
-
Вітаю! Підкажіть хто знає: при подачі на некваліфіковану роботу, типу на касу, склад і тд, куди «засунути» 10 років в маркетингу і управлінні? 1) Типу чи норм сприймається такий даншифтинг (бо мені здається це мало б насторожити працедавця, що я працюватиму тільки до моменту поки не знайду норм роботу, але може це мої упередження і тут всім байдуже?) 2) приховувати досвід і казати, що за життя я ніде не працювала? 3) придумати уявну роботу в Україні на таких позиціях?
-
Продам дві лампи 50 CAD, самовивіз. Кого цікавить пишіть в приватні повідомлення.
-
Дякую, дуже отверезляюча інформація) Одразу спитаю, чи є приклади , що стає з тими , хто не вивозить? Бо може так статися що і повернутися немає за що, та і нема куди...
-
Надаємо допомогу з виїздом людей з України до Європи. Все на законних підставах. Пишіть для більш детальної інформації.
-
Ви розмієте що для професії Health Care Aid, треба місцевий сертифікат, це 8 міс навчання, алглійська десь Б2, і від 12 000 тис долларів.
-
У телуса є покриття майже усюди. Єдине що, декому не пощастило і у них є досить вагомі проблеми у покритті. Як я вже казав, все залежить від потреб, бюджету та кількості телефонних номерів
-
Ну тут іноді бувають "розпродажі" на тему "повертаємося назад". Але що буває з тими, у кого нема грошей та нема де жити, та ще й з дітьми - хз. Навіть задумуватися про таке не хотілося б. І, знову ж таки, якщо є фах, фін.бекап, знайомі - то все можливо. Але тяжче, звісно.
-
Вас хтось тут тримає?
-
Дівчата, чи є тут хто нарощує вії та робить епіляцію ( усіх ділянок) ? В якій з підгруп шукати не знайшла ,тому тут написала
-
Ну я тому і написав - тре дивитись особливості та вимоги. Але попадались об'яви, де набирали для догляду людей без бюрократії. Але, так, треба цю тему вивчати. Но дефіцит тут існує у таких кадрах.
-
Що значить без бюрократії? Мені не попадались. Якщо це інша професія, наприклад клінінг, не факт що він підійде для отримання пр. Він існує, але треба навчатись. А це гроші і час.
-
Надаємо допомогу з виїздом людей з України до Європи. Все на законних підставах. Пишіть для більш детальної інформації.
20 Jan 2023, 19:11
83473/373101
less than a minute ago