UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ні,просто ви такий контингент людей які пхають свого носа куди їх не просять із порадами які нікому не треба. Якщо людина щось питає то це значить що людині треба адекватна відповідь а не нікому не потрібна необгрунтована власна думка
-
Будет сосичная вечеринка. Может быть игра в "Голландский штурвал" :-)
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка хто вже проходив цей шлях) Не можу зрозуміти це мені за 3 години до тесту прийти і зареєструвати дітей?
-
Яка в мене така хвороба?) І яку таку дичину писала. Усі поради що я давали наразі були з мого особистого досвіду, і грунтовані на законах Канади.
-
Рост,вес,фото,можна без лица,физ.параметры,сексуальный опыт,спортивные достижения и т.д. в личку к Юлиане пожалуйста
-
Обязательно, а то так и ошалеть можно подбирая слова что бы чувства оскорблённых не задеть
-
Привіт) підкажіть, будь ласка, у когось була ситуація коли планується доставка FedEx (побачили по номеру дату), а ми в цей час не можемо бути вдома. Чи можна якось переносити такі доставки? Це замовляли матраси у фірми з Торонто
-
Давно пора😆
-
Це мабуть краще спитати в організації, яка допомагає школярам. Але я чомусь думаю, що якщо Ви хочете поступати до інституту на підставі української шкільної освіти, то скоріш за все дитина буде йти, як іноземний студент.
-
Привет. В гуг картах пропиши Boxing и будет много результатов)
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, я користуюсь фідо з 16 березня, сьогодні внесла перший платіж, рефералкою уже не можна скористатися?
-
Ще є квартири на травень, дзвоніть
-
Дякую
-
Не треба за 3 години. Приходите на свій час. Там дитину забирають, а мама чекає. Наш був біля 2 годин
-
Это я и сам понимаю😄 Просто у меня с английским не очень, поэтому хотелось бы с нашими заниматься)
-
Підкажіть, чи є доставка з IKEA, та чи платна вона??
-
Можна завжди, але якщо ви приводите друга. Якщо у вас вже як місяць номер то ви вже не можете прийти за чиїмось посиланням
-
Привіт, хто з брекетами??Можливо знайшли уже ортодонта і можете когось порадити??? Дякую😉
-
Хто хоче поїхати в Banff? Субота та неділя За деталями пишіть в пп😊
-
за сколько примерно можно снять там 2 bedroom?
20 Jan 2023, 19:11
83548/373021
44 minutes ago