UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, хтось займається доставкою на траках? Потрібно сьогодні перевезти 2 loveseats, недалеко, всього 2 км (не за безплатно, звісно ж))
-
Напишіть мені в приватні повідомлення, скину посилання на мій телеграм канал, там є локації😊
-
Підкажіть будь ласка, а що це за тест?
-
Та от навпаки. Я ж написала, що ми з початку війни живемо в Ірландії, тож син відвідує ірландську школу, а не українську. А по приїзду в Канаду він має йти в останній клас. Тож не розумію, він зможе без українського ЗНО поступати в Канаді чи ні.
-
А як стосується українське ЗНО Канади?🤔
-
Чесно кажучи сама ще не знаю, з розмов наче на рівень англійської. Чи це так, невпевнена🤷♀ зможу відповісти Вам після 13.04)
-
Фото писюну потрібне?))
-
Відповім, бо нещодавно натрапила на інформацію, що зараз у багатьох країнах, в тому числі і у Канаді, відкривають центри, де наші діти зможуть здати типу ЗНО. Тож я подумала, що можливо для чогось ті екзамени потрібні??? До того ж, в цьому році в Ірландський коледж поступали наші діти, правда, після півроку навчання в Ірландській школі, то просили результати ЗНО. Тому питаю, щоб напевно знати, що не потрібно в Канаді.
-
Це потрібно не для Канади, а для України і виключно для України. Якщо Ваша дитина планує вступ до українського ВНЗ