UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вже подруга пише, що хлопці нічого не робили. Якщо вони кричали дівчатам то називається Cat Calling і це проблема. Тому така ситуація.
-
Але буває і зомбі апокаліпсис
-
Краще ніж Ванкувер.
-
Слухайте во всіх відосіках лякають бомжами і нарками. Цікавить мене саме Калгарі. Підкажіть загальна ситуація як в будь якому великому місті чи реально зомбіленд як на тій вуліці в Ванкувері?
-
О, супер! Дякую!
-
Звичайно. Але скільки я стикалась, не просто так все, не просто так.
-
Ми заповнювали заявку на їх сайті, де можна вибрати дату та час , щоб подивитися квартиру і потім прийшли дивитися, одразу в офісі і внесли страховий платіж.
-
Хай з цим поліція розбирається. А то ці фб-детективи нароблять ще справ)
-
Я не заметила чего-то особенно страшного, кажется по количеству как и в больших городах Европы🤷♀️
-
На Meetup є різні спікінг клуби
-
Класєка
-
309 4 St NE, Calgary, AB T2E 3S3
-
Все нормально. Как и в любом крупном городе. Намного лучше чем в Нью Йорке или LA. И Калгари, слава богу, это не East Hastings в Vancouver. Не переживайте 😊
-
Підкажіть будь ласка може є перукарі в даунтауні?
-
Доброго дня підскажіть де знайти ванільний цукор і цукрову пудру хожу кругами в Safeway i Superstore знайти не можу. В яких магазинах пошукати?
-
Так. Це велике місто, тут всюди барбершопи
-
Тю, наче в українських великих містах не так?)
-
Багато їх всюди тут, скрючених, опухших від морозу, виснажені від синтетичної фігні, яка їх просто ... Всюди "клюснуть" на c-train зупинках. Видовище просто жалюгідне, не хочеться їздити public transport. Але якщо своє авто, то вас це меньше зачіпає. Доводиться також купляти продукти онлайн, щоб не бачити багато чого ...
-
Кєк.
-
Сімферопольского😁
20 Jan 2023, 19:11
84192/372769
about a minute ago