UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Класєка
-
309 4 St NE, Calgary, AB T2E 3S3
-
Все нормально. Как и в любом крупном городе. Намного лучше чем в Нью Йорке или LA. И Калгари, слава богу, это не East Hastings в Vancouver. Не переживайте 😊
-
Підкажіть будь ласка може є перукарі в даунтауні?
-
Доброго дня підскажіть де знайти ванільний цукор і цукрову пудру хожу кругами в Safeway i Superstore знайти не можу. В яких магазинах пошукати?
-
Так. Це велике місто, тут всюди барбершопи
-
Тю, наче в українських великих містах не так?)
-
Багато їх всюди тут, скрючених, опухших від морозу, виснажені від синтетичної фігні, яка їх просто ... Всюди "клюснуть" на c-train зупинках. Видовище просто жалюгідне, не хочеться їздити public transport. Але якщо своє авто, то вас це меньше зачіпає. Доводиться також купляти продукти онлайн, щоб не бачити багато чого ...
-
Кєк.
-
Сімферопольского😁
-
Центрального чи Дарницького?
-
Тільки наші в-основному коляться чи ковтають різне, а тут курять собі тихенько крек і сплять)
-
Якщо комусь потрібно: Новий комод за 50 дол + безплатно доставлять/ Walmart online
-
Ага не так) Я жила біля вокзалу в Україні в ночі не можна було ходити, бо в'бють або пограбують. Не так😂
-
Абсолютно так. Спостерігачів за зірками можна і серед білого дня будь-де зустріти. Особливо в спальних районах.
-
вибір великий
-
Вчасно заходжу Коли тема про їжу 🤣
-
Таки не так...
-
Ну це може у вас на сході так було, в західній частині наріків поменше! І як мінімум ніхто привселюдно не курив і не коловся, ненесіть фігні!
-
Так я і не стверджую нічого) Це ж Ви пишете, що тільки на сході наркомани, а у Величній Галичині такого нема. То давайте, підтверджуйте свої слова фактами.
20 Jan 2023, 19:11
84202/372226
9 minutes ago