UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну от нам сказали почекати дзвінка зі школи) а я хотіла ще швидше)
-
Де і о котрій?
-
Тут в парку все є крім угля
-
З гривневої моно неможливо перевести на валютну, зараз один варіант, це відкрити валютний депозит на 3 місяці і потім їх вивести на валютну картку. Курс при відкритті депозиту +/- норм.
-
А чего не залез? Что его остановило?
-
У вас частный дом?
-
905 30 Ave NW, Calgary, AB T2K 0A2
-
Добрий день, мені потрібно знайти дитячий садочок для 2 річної дитини, хтось може підкаже де є місця. Дякую
-
Анаферон - нічим вам не допоможе, що з його прийом, що без нього, дитина виздоровіє за один і той же час. Жоден доказовий лікар чи фармацевт не порекомендує вам приймати цей фуфломіцин. Скорішого виздоровлення вашій малечі
-
Вы ищете сахар. Вам нужна эссенция в бутылочках. Погуглите vanilla extract что бы знать как оно выглядит. Ванильный сахар только в восточно-европейских магазинах.
-
Теж її знаю, вона допомагає
-
І мені напишіть будь-ласка
-
Дорогі громадяни, якщо вам не підходить те що вам дають в Фуд банку, будь ласка, повертайте це назад одразу на місці, або з часом, не марнуйте продуктів Будьте душками
-
Чего спрашиваю, потому как дома можно бы было такого персонажа встречать ружьём, а тут ? У нас, например, из подручных средств только топор... и то, вроде как тут нельзя рубить людей, даже если они влазят к тебе через окно...
-
Доброго дня, можливо хтось знає чи потрібно вносити в декларацію дитину, якщо вона не знаходиться в Канаді?
-
Привет, можете подсказать если взял лекарство по приезду, без мед. Карты, как можно вернуть деньги? В аптеке сказали что можно.
-
Вы звонили?
-
Да, я знаю. Это была фигура речи для улыбнуться
-
Гмм
-
Нельзя, только звонить в полицию
20 Jan 2023, 19:11
84353/376063
5 minutes ago