UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Паска в магазині,калинка,по 15-20 баксів
-
Щоб обміняти в Манітобі потрібно мати офіційну адресу проживання і не тільки. І там також декілька тижнів будуть випускати посвідчення.
-
Были позавчера на консультации у Галины Миллер, ооочень рекомендую.
-
Ну там прям дуже багато за останній рік. З характерним акцентом і поведінкою. Ну і я дуже люблю Турцію, аде бідна країна, корумпована з не самою доброю кримінальною ситуацією
-
дякую
-
Ну навіть якщо б заробляти десь, я б не хотіла навіть візуально бачити якщо чесно. Тим більш там при владі такий самий диктатор як і в рашці. Ну і в Таїланді Да і в Турції ще ж проблема типа поліція/медицина/школа. А може я просто море не так сильно люблю))
-
Ну все ты просто овладела моим интересом. Что ж ты за квалификации такой, в таком юном возрасте, что и в Бельгии работала, и тут 80 000 в год зарабатываешь, и в Чехии без проблем 60000 евро в год будешь зарабатывать.
-
Тут також платять,якщо людина втрачає роботу і платила податки
-
Я думаю якщо ви на пару років старше то це не проблема
-
Ну цікаво побачити світ , що і як . В Бельгії я наприклад сплачувала 50 % податків , але якщо б я втратила роботу , то мені б платили 1500 мінімалку , а тут що ? Чи дійсно варто платити податки у 30 % і не мати ніяких соціальних гарантій ?
-
Там ніхто вік не питав)
-
Дякую
-
Так бідна ,не для заробітку,але заробляти десь 80000 дол в рік і жити в теплій Туреччині біля моря, а ще можна півроку в Тайланді,що може буде краще? 😁
-
Шутка дня 🤣
-
А що зі школою і медициною не так? Я знаю,що вони на досить високому рівні і університети в Туреччині достатньо престижні
-
Потрібно їхати в Бельгію і спробувати оформити пмж;)
-
Майже кожні божі вихідні збираємося, а як буде тепло, то ще шашлики будуть, так що за це не хвилювався би
-
Сколько EI платит, когда вы теряете работу? Вы можете получить до 55% от вашего заработка Мы не можем точно сказать вам, сколько вы получите, прежде чем мы обработаем вашу заявку. Для большинства людей базовая ставка для расчета пособий по страхованию занятости (EI) составляет 55% от их среднего застрахованного недельного заработка, вплоть до максимальной суммы.
-
не перестанем
-
Доброго вечора. Хтось має силку де можна подивитися де можна використовувати бенефіт картку?
20 Jan 2023, 19:11
84782/377860
less than a minute ago