UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
та я 4 класи закінчив
-
А мы заодно узнаем потом, влепят штраф за такое или нет)
-
Я от думаю якщо країни погано відносяться до канадських, амер віз, то тепер усі массово будуть губити паспорти....
-
А в бєльгії 1500 євро вистачить так?
-
спасибо что ответили, а то я только слышала эти понятия, но не разбиралась чем они отличаются
-
На бельгійців)
-
От бачих, хоть трішки я навчив розбиратися в сортах гівна 😂
-
Так, цього не вистачить при умові що є аренда житла, їжа , дитячий садок , кредити і якісь ще забов'язання ) А пошук нової роботи може зайняти не мало часу 😔
-
Ну якшо цей кріль не криса, і не накатає на вас заяву, то думаю можете покормити) Це ж вуличний кріль, він ж може зїсти що завгодно)
-
Не втрачай роботу 😊
-
Все залежить від того логік вона чи етик,як і чоловік.
-
Бинанс-вайз-сибс юсд
-
ну немного не так)) Ватаны это все что вы сказали но еще с обязательным условием они должны быть любителями сССР и все истории про деды воевали. Ватан - ватник - военная форма набитая ватой для утепления.))
-
Я не знаю.🤔 Запитаю.
-
При втраті роботи виплатять 3 зарплатні , потім будуть платити 1500 мінімум ( якщо отримував мінімалку ) а якщо отримував більше, то і грошей більше .
-
У жінок взагалі з логікою не дуже
-
Набагато важче. Тут іміграційні программи є. А там вони мутні, нічого не гарантують.
-
В них є така програма?
-
Потому, что не 55 а 70, таа как налог тут платить надо 30. Того и не понииаешь
-
Я в чужій країні, законів не знаю) я тут не те що кролика, білку, бурундука... а й себе навіть боюсь годувати🙃
20 Jan 2023, 19:11
85112/375391
about an hour ago