UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
)))) прекрасно)))
-
Рекомендую загуглити наступну статтю : 8 Things You Need to Know About Applicant Tracking Systems Там багато інформації про те як проходять перші етапи фільтрації вашого резюме. Оскільки на одну відкриту вакансію часто і тисяча людей подається, рекрутери налаштовують фільтри таким чином щоб до них на розгляд потрапляли найбільш релевантні кандидати (звідси і рекомендація підганяти резюме під вакансію) Тобто, тупо копіюючи ключові слова/описи з опису вакансії шанси пройти вище )
-
То не до поспіху)) дуже дякую
-
Дякую. Пробую розібратися як воно є і як це треба буде робити. Бо в мене просте резюме і його вистачало для України і в мене там одні абревіатури и назви технологій. Що там ще треба писати я навіть не розумію поки. Чи потрібно взагалі моё хоббі, чи фірми в яких я працював в Україні)))
-
Не знаю чи вам воно актуально, але принцип такий : - де потрібно під вакансію якийсь навик/технологію - включили - не треба/зайве - виключили Особисто мені - зручно. Після дня витраченого на збір ключових слів і описів для CV такий підхід як мені здалось дав кращі результати пошуку роботи
-
Пдф по природе своей практически не редактируем
-
Так вы слеоав его один раз,можете скачать с сайта уде в pdf формате и дальше на своём пк редактируйте сколько нужно раз. Или я что-то не так понимаю ?
-
Дякую
-
А есть у нас кто резюме составляет/правит/рекомендует?