UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Нет не редко, ктотто вечно бокопорит, но спокойнее реагировать надо, тк фрауд сейчас действительно много. И еще по поводу оскорблений женщин. Меня очень покоробило, подбирай вьіражения. Потому что такой ассалт никто не толерировать, тебя вьіставят из магазина и попросят прийти когда успокоишся. Держать себя в руках нужно.
-
Обошлось уже, надеюсь это редко случается вообще. Все переходят на электронно подписанные доки, что лендлорд , что в банке.
-
А я не знал что это для кого-то оскорбление. Это даже комплимент
-
🙀я имел проблему только с мужчиной, который меня заставил мотаться по кругу по Калгари в поисках открытого банка
-
Чи то трохи по іншому, Катя?
-
Вони то зробити аккаунт зможуть, але без підписаного документу він не є до кінця активним та є предметом у підвішеному стані
-
І вибавайте тоді знижку, за непрофесійність, якщо ви так вважаєте.
-
А якщо, номер висвітився як Telus та і адресу вони назвали, так как співпрацюють з ленлордкомпанією , а ось вислати все на емейл відмовилась, сказала що все робиться онлайн і не може вислати, що дивно
-
Уже сделал
-
Ну так жалуйся компании, пишите ревью, спросите номер и имя сотрудника, опишите что он сделал не так по вашему мнению. Так єто работает.
-
21 человек насчитал. Ещё на улице курят
-
Я не можу 100% стверджувати, хто є Телусом, а хто не є, і не знаю достеменно, які стандарти роботи у їх колл-центрів. Але ж вон можуть вислати просто імейл, щоб довести свою електронну адресу, наприклад. Дивіться по ситуації
-
Та я просто попав на некомпетентів і випадковість
-
Доброго дня☺️Скажіть будь ласка де можна купити дріжджі і хрін?
-
Можна зробити все без підпису, через систему. Такі розмови записуються, що потім може виступати доказом, що людина погодилася на запропоновані умови. Ми самі іноді дзвонимо, але у нас є можливість, якщо люди не вірять, сказати-ось номер магазину, подзвоніть, я відповім, тобто доведу, що я дійсно працюю в Телусі. Як роблять в колл-центрах-знову ж, я точно не знаю.
-
Хрен Тоже в Co-Op
-
Народ , де це двіж , бо шось читаю всі збираються але уточніть шо за міроприємство
-
Будет место для еще двоих человек?)
-
Co-Op
-
hey, i'm alive!
20 Jan 2023, 19:11
86023/377858
about a minute ago