UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
21 человек насчитал. Ещё на улице курят
-
Доброго дня☺️Скажіть будь ласка де можна купити дріжджі і хрін?
-
Можна зробити все без підпису, через систему. Такі розмови записуються, що потім може виступати доказом, що людина погодилася на запропоновані умови. Ми самі іноді дзвонимо, але у нас є можливість, якщо люди не вірять, сказати-ось номер магазину, подзвоніть, я відповім, тобто доведу, що я дійсно працюю в Телусі. Як роблять в колл-центрах-знову ж, я точно не знаю.
-
Будет место для еще двоих человек?)
-
hey, i'm alive!
-
Bottlescrew Bill's Pub (403) 263-7900 maps.app.goo.gl/11YHiDCkXbiicaJfA
-
Просто решили собраться Ориентировочно центр. Нас уже больше 20
-
Які вродились😄
-
Оберіть для себе найкращу
-
Ніколи не стикалась з оплатою провінційного збору при купівлі нерухомості, при тому що я живу в Канаді не один десяток років та працюю як податковий спеціаліст. Напишіть мені у приват, де ви взяли таку інформацію будь ласка. Все що я знаю при купівлі ви платите юристу (це зазвичай не більше $1,500). Найчастіше продавець платить комісійні реалтору, але буває, що ділять оплату між покупцем і продавцем, як домовляться. Комісійні нараховуються 7% на перші 100К, потім 3% на решту. Так сума комісійних всередньому виходить 15,000 +-. На послуги юриста та реалтора будуть нараховувати GST/HST або ще PST залежно в якій провінції купляєте нерухомість. Можливо (найчастіше) вам прийдеться заплатити частину property tax (податок на нерухомість що платиться у місцевий бюджет) якщо продавець заплатив наперед за весь рік ( ви будете повертати йому ту частину яку він переплатив з часу продажу). Буває ще оплата (повернення) частини home association fees або condo fees по тому самому принципу, що і property tax. При оформленні іпотеки і не великому першому внеску, готовтесь до того, що банк захоче ще оплату insurance on mortgage.