UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
На мій смак ми всі супер круті, що знайшли час і змогу прийти і випити в колі чату
-
Не кормите
-
Я теж чув, що нерухомість купувати краще маючи PR - наскільки це правда ? Типу ті хто мають PR для них податок нижчий …. Наскільки це взагалі правда ?
-
Ооо!!)) Клуб анонімних скарг відкрито!) Пораду просити не буду, бо мабуть проти системи не попреш, але комусь може це буде корисно щоб в майбутньому такого не сталося з ним!🤞 В мене такий кейс: З ціллю «з економити» відправили свої сумки Канадською поштою в Калгарі з Монтреалю на адресс друга. Вказали адрес, номер телефону, ім‘я друга та імейл, АЛЕ ПРО*РАЛИ НОМЕР АПАРТАМЕНТІВ!!!) Сумки привезли в калгарі за 4 дні. Доставка зрозуміла що адресс не повний і замість того щоб зателефонувати - такі посилки вони відправляють в Security Office , він знаходиться чомусь в Онтаріо🤣🤣 Туди вони їхали 3 дні... Там вони вже маринуються більше 2х тижнів, я їм телефоную через день, цікавлюсь як вони там, чи не сумують без хазяїна і т.д. коротше обіцяють скоро скоро... вчора нібито одну відправили але приїде сказали 18го бо в них свята, запой і т.д. Давити на жалість типу в мене там всі мої особисті речі які я з України притащив, дипломи, справки і т.д. їх особливо не хвилює... Кажуть що не бійтесь, ми можемо до 7ми місяців все зберігати, все буде добре🤣🤣 Тож, всім бобра, будьте уважні!🤞👍
-
Ого сколько вас собралось))
-
Так
-
І ще чув про те, що існує певний тип сейвінг рахунку на який можна відкладати на житло і ці гроші не оподатковуються
-
Прочитал правила, все просто, интересно, классно. Надо играть)))
-
Месье знает толк...
-
Тут уже в пору разделять группами, чтобы влезли😁
-
Ещё люди подходят, шо самое интересное
-
Я в Каламаті брала,думаю що в Європейскому і Калинівка також є