UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Получи лицензию и пользуйся на здоровье )))
-
Это могли сказать только политики😁😁
-
В мене є багато історій про "своїх". Саме після цього ми зупинили цей напрямок
-
Пистолеты разрешены
-
Как раз таки
-
Ну нет)
-
Може для таксі хтось машину шукає така зустрілась активний статус www.facebook.com/marketplace/item/535175015363032/?mibextid=dXMIcH
-
А чого це?
-
Э поради куди зараз піти?( випити пива і послухати клубної музики)
-
Та й прикол в тому, що тут заборонені засоби самозахисту, перцеві балончики і тд., я зазвичай повертаюсь через сіті холл пізно вночі, і щоразу надіюсь, що до мене не доєбеться «місцева тусовка»
-
Бред какой то, я никогда еще так сильно не боялся выходить в темное время на улицу в магаз… это было через 4 дня после приезда после того как увидел количество бомжей и наркоманов на мальборо
-
Так, говорив про це з канадійцями, вони казали, що краще стояти в стороні та викликати поліцію Бо якщо втрутишся, то можеш ще й собі проблем назбирати)
-
Слухайте, комьюнити, добродії, але ж ніде нема решіток на перших поверхах і двері скляні, це про щось говорить!!!
-
421 12 Ave SE, Calgary, AB T2G 1A5, Canada
-
Типо того. Полицию звать и убегать.
-
314 3 St SE, Calgary, AB T2G 0S3, Canada
-
Ну получается что люди тут беззащитны ?
-
В клуб)
-
People also ask Is self-defence legal in Canada?  Yes, under s. 34 and s. 35 of the Criminal Code, you are permitted to defend yourself or your property. However, you are only able to do so if your defensive actions are deemed reasonable under particular circumstances
-
Усім привіт. Дайте пораду, куди зараз піти послухати клубної музики?
20 Jan 2023, 19:11
86624/377858
about a minute ago