UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всюди
-
Дякую🌷
-
CF market mall
-
А в якому саме епл сторі? Бо нам взагалі пропонували купити набор за 40$ і все😅
-
флюшка с хелс картой бесплатно за медосмотр заплатила 100 + 60 за кровь там же в клинике Panel Physicians
-
Безкоштовно
-
Подскажите пожалуйста, если сдавать кровь и флюшку после того как получишь хелс карту, то все равно будет платно? Слышала что бесплатно….
-
Всім привіт, друзі може є когось контакти укр. або рос. мовної людини в Калгарі яка би допомогла, за окрему пдату, авто знайти і купити, дайте знати...
-
я була, безкоштовно мені не запропонували, купила цю штуку за 12 дол
-
Я хотіла купити (у них був саме подовжувач з перехідником), але мені сказали, що Якщо мені лише ця маленька деталь потрібна, без подовжувача, і безкоштовно можуть дати. Нічого не купувала
-
Скажіть будь ласка, просто зайшли і обміняли? Чи ви щось там придбали?
-
Мы и в Украине в принципе платили страховку на машину приличную очень даже… 3270 дол канадских … но это была новая машина в кредите конечно….
-
Можливо комусь буде корисно. В епл сторі безкоштовно дали адаптер для Канади і для телефону теж можуть дати безкоштовно
-
Угу …
-
Другая компания где нам насчитала 3600 дол …. Вот так у них страховки стоят ..
-
Прийдется смирится и платить)
-
Думаю за мою 2017 не дешевле…
-
Зависит все от машины. У нас 2020 г машина . Сказали можно поставить программу на тел , которая будет отслеживать манеру вождения и если все норм, то еще будет -15%
-
Блин почему так дорого????
-
t.me/auto_yyc Страховые обсуждали. Зайдете в группу- почитайте по поиску. Плюс в закрепах
20 Jan 2023, 19:11
8765/374921
8 minutes ago