UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тут Лейс тоже со вкусом уксуса ?
-
Доброго времени суток! Есть ли чат по Grand Praire или те кто дадут пару советов по oilfield? По образованию электрик, но понимаю, что нужно становиться разнорабочим или садиться на трак (кстати про класс 3 в нефтянке хотел бы спросить тоже). Есть ли у меня шансы потом иммигрировать? Заранее спасибо
-
и тишина ... видать проверяют )))
-
разрядить обстановку )
-
идей вам вот всем )
-
Супер) дякую)
-
Одразу
-
Зайдіть в додаток та подивіться плани для вас. Нам підключили на 8 гіг і при нас одразу ж в додатку безкоштовно змінили план на 50 гіг. Можливо акція була, але не думаю, ніяких свят тоді не було
-
Дебіт карту одразу дали чи довелось чекати mail?
-
Нічого сказати ще не можу, я зе толком не користувалась)) ) але це один з найкращих банків, як і Сібс
-
В мене 20гб за 65$ :D
-
Що можете про BMO сказати, чи зручний він вам у користуванні?
-
Vielen dank👍🏻
-
Відкривала в ВМО даунтаунт (біля чайнатаун) без запису, і заходила туди через два дні, так само пусто було
-
У товарища на счете 100к, он получил выплату от государства 3к. Полностью согласен с @loveinlow
-
Делайте сегодня пока есть боксинг дей предложение. Сегодня последний день гифт карт
-
У менк фідо, 50 гіг за 55$ + податки. Відкривали в бест бай даунтаун, дали ще ваучер в бест бай на 150$. Відкривала три тижні тому
-
Ніяких проблем не може бути, бо немає умов за яких їх видають, треба просто приїхати по cuaet
-
Приймав людей наших, допомагав їм. Він саме про 3000CAD
-
Всім привіт. Хтось підкаже дешевий спосіб відправити речі з Торонто до Калгарі? Десь 20 кг
20 Jan 2023, 19:11
8804/375196
5 minutes ago