UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А где именно эта библиотека? Или в Гугле вбивать любую что ближе? Спасибо ☺️
-
В библиотеке есть компьютеры и можно взять ноут там в аренду
-
Всем привет. 21 прилетаю в Калгари. Ищу комнату,или с подселением. 38 лет без вредных привычек.
-
Може він повернути гроші - так. Забов'язаний - ні.
-
Напишіть йому, поясніть ситуацію і спитайте.
-
Доброго дня, нам треба зробити аккаунт для споживання електро енергії. Чи може хтось порадити провайдера для цього?
-
Измените количество дней пребывания и вам вернут деньги
-
Вітаю, рослина не сохне? Бо багато в коментарях пише що швидко гине, а ще пишуть що якісь комахи чи черв'яки вилазять і по всій квартирі розбігаються. Ви з таким не зникалися?
-
Там дають тільки на час іспиту! А хочу до іспиту ще на дві години взяти
-
Наверное ещё зависит от того какими провайдерами ваше здание обслуживается. Большинство тут пишет за Enmax. У нас например Metergy, нам лендлорд посоветовал, и предоставил инструкцию как у них оформиться.
-
В реджестрі де будете здавати, там і беріть
-
Зайдите в благоустройство (чат) Там будет закрепление с enmax
-
Хто брав автівку в аренду? Потрібно до іспиту і на іспит!!! Порадите де це можно зробити?
-
Добрый день, может кто знает где можно снять шинирование с зубов. Шины наложили в Украине. VIVA DENTAL не делает такое, куда обратиться не знаю…
-
Доброго дня! Я Тамара майстер манікюру💅🏻 Запрошую до себе😉 Мій телефон 8253657695
-
Подскажите пожалуйста есть ли хоккейные школы (обучение+спорт) в городе . Как туда попасть
-
Дякую я хотіла зі своєї канадської карти перевести кошти на свою ж українську
-
Це не робиться через банківські додатки. Wise це окремий додаток з Google play. Інсталюєте, реєструєтесь, чіпляєте свою картку. На стороні отримувача робиться теж саме. Сам ще не користувався, але якось так. Підробиці пошукайте на ютубє
-
Дякую, нам сказали вибрати будь-якого провайдера ☹️ Хоча те що Ви кажете, звучить логічніше. Дякую :)
-
Не зарахується
20 Jan 2023, 19:11
89122/375136
17 minutes ago