UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
не можете записаться на просмотр, не можете получить одобрение лендлорда на сьем или не можете найти квартиру которая удовлетворяла бы ваши запросы?))
-
в середине марта, 29-го подписала бумаги и получила ключ. район Beltline
-
так это чтобы понимали я не самые дешевые варианты смотрю, 2 бедрум 2300-2500 кад
-
это когда было и какой район?
-
хмм, я искала через рентфастер, мне назначали просмотр на следующий день или через день
-
Напомните, в самом сити холле за проездной можно кэшем заплатить ?
-
Там, де жовто-сіре
-
да)
-
могу в личные написать?
-
Добрый день, может кто знает где можно снять шинирование с зубов. Шины наложили в Украине. VIVA DENTAL не делает такое, куда обратиться не знаю…
-
I am looking for a job as a driver, delivery driver and similar vacancies. Class 5 Driver's License with Q endorsement, Class 4
-
Value Village - 30 баксів всього
-
может кому пригодится
-
Привіт. Чи є масажист/реабілітолог з України у Калгарі? Будь-ласка напишіть мені в особисті.
-
Підскажіть, будь-ласка, хто розносив резюме в пром.зоні чи по іншим офісам, вдалось швидше влаштуватись на роботу, дійсно це працює добре?) І хто звертався в різні агенції по влаштуванні на роботу, який у вас був результат?)
-
Freestone
-
Завжди так було, э 5 днів з медогляду для аналізів.
-
Дякую за відповідь) А якщо хороша розмовна англійська, то беруть резюме?
-
Знайомі ходили в якусь агенцію по працевлаштуванню. Їм відмовили через те що в них дуже низька англійська.
-
тут в чате важное публикуют чаще всего анонсы
20 Jan 2023, 19:11
89168/375073
8 minutes ago