UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Послушаю
-
Мой алко корешь, жена даже здоровается когда сидим с ним - youtu.be/MPY_EuvimH0
-
Можна в пм конкретно де це
-
Добрый день. Я в Киеве, дети в Калгари. Очень нужно передать из Калгари в Киев один документ -листок А4 (заявление о подтверждении доверенности, которая в Украине). Сможете ли Вы помочь в этом? Город в Украине не важен. Это можно решить...
-
Добрий день. Я в Києві, дорослі діти в Канаді. Потрібна порада -як передати лист (паперовий документ-заява підтвердження довіреності) із Калгарі в Київ? Може хто планує їхати в Україну? Поштою дуже довго! Питання для нас дуже важливе і термінове! Дякую. Всім Миру та Добра
-
А ось що пташка наспівала про завтра: 13 Apr 16:00 Workshop: Workplace Culture and Hiring Processes in Canada vs. Ukraine Семінар про різницю між українцями та канадцями в роботі
-
Бмо не лучше. Кредит только под депозит (по крайней мере для меня), но вроде 1000$
-
Десь казали що треба обов'язково в одного роботодавця цей рік проробити
-
Привіт) Кому цікаво водіння перед здачою на права, пишіть, зможу допомогти, навчити🙂 Гарного дня))
-
Привіт) Кому цікаво водіння перед здачою на права, пишіть, зможу допомогти, навчити🙂 Гарного дня))
-
-
-
-
Доброго дня! Хто буде летіти у Калгарі, потрібно купити крем) відпишіть у приват, хто зможе допомогти у цьому, дякую!
-
Чоловік шукає кімнату для аренди ,може хтось шукає собі сусіда. Він працює ,без шкідливих звичок.
-
DHL 5 дней 2700 грн
-
толко не надо тут расизм развивать :)
-
Попробуйте мист экспресс
-
Добрий день, підкажіть будь ласка де можна здати кров на аналіз, потрібно визначити рівень ТТГ. Сімейного лікаря поки не маю, підкажіть де можна здати платно
-
БМО не має програми підтримки українців, мені там також секюріті кредитку на 1000пропонувалм, а я відкрив в СІБС нормальну кредитку на 5000
20 Jan 2023, 19:11
89494/375880
34 minutes ago