UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
толко не надо тут расизм развивать :)
-
Попробуйте мист экспресс
-
Добрий день, підкажіть будь ласка де можна здати кров на аналіз, потрібно визначити рівень ТТГ. Сімейного лікаря поки не маю, підкажіть де можна здати платно
-
БМО не має програми підтримки українців, мені там також секюріті кредитку на 1000пропонувалм, а я відкрив в СІБС нормальну кредитку на 5000
-
Как? Если сибс дает всем на 1000. Ты сколько денег на сейвинг положил то? Миллион? :)
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, где я могу посмотреть результаты медосмотра? Сдавала еще месяц назад, и тишина
-
Може у вас ліміт стоїть?
-
Були скандали з БМО, вони мені потратили місяць часу, а потім сказали вибач ансекюред на 500доларів
-
I need group of Ukrainians who live in Toronto, Ontario
-
Я просто договір про роботу предявив і мені візу на 5тисяч дали
-
CIBC Costco мастеркард чи просто в CIBC кредитку відкрили?
-
CIBC кредитка на 1000, вчора. залежить від агента.
-
А на Alberta Health Card теж окремо подавались? Подзвонить на горячую лінію по Alberta Health Card та по бенефітам. Може вам потрібно податись окремо починаючи з Alberta Health Card, а потім окремо на benefits.
-
Есть 3 варианта: 1.Вам нужно сходить в ближайшую walking clinic, попасть к врачу и попросить направление на сдачу крови. Вам нужна бумага( requisition) направление. 2. Дождаться пока в базе будет инфо о вас и попросить # AHC и проделать пункт 1 и все будет бесплатно. 3. Попробуйте здесь. Я не пользовалась. Позвоните
-
Спасибо большое
-
Kijiji , Matket place, Walmart, Winners
-
Доброго дня. Питання до якої страхової компанії краще звернутися для страхування здоров'я собаки ( померанський шпіц 2,5 кг)? І як отримати id для неї, дякую
-
Дякую
-
По пошуку в цій групі є інформація
-
Спробуйте так:
20 Jan 2023, 19:11
89510/376337
17 minutes ago