UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Нет, у нас немного повыше уровень:-)
-
😂😂😂 Я тут уже на нервах 😂😂😂 А концерт в Варшаве был ох*** ))
-
Усім добрий ранок ☀️ Я працюю у рекрутинговій компанії і ми шукаємо людей. Позиції дуже різні. Багато вакансій на склади. Кому цікаво, то необхідно зробити наступне: www.eqstaffingsolutions.com Зареєструйтеся на цьому сайті. Там необхідно розмістити своє резюме. На сайті є список вакансій, на які можна відгукнутися. Ви шукаєте те, що вас цікавить. Ваше резюме 100% переглянуть, адже наша компанія зацікавлена у працевлаштуванні людей. Звертаю увагу, що ми шукаємо людей хочаб з мінімальною англійською, і Гугл перекладач не варіант. Після перегляду кандидатів ми запрошуємо на інтерв‘ю в офіс. Наш офіс знаходиться за адресою: 1600 840 7 Ave SW, Calgary, AB, T2P 3G2, Canada Equation Staffing Solutions 16th floor. Пишіть, якщо маєте питання. Гарного дня 😊
-
Навряд. До 12 років включно їздять безкоштовно. Вашій уже є 13?
-
Если выбирать концерт Рамштайнов, Oкеана Эльзы или польскую гуманитарку - ответ очевиден: kabanosy, kurwa!
-
Можливо хтось хоче поїхати на прогулянку в м.Banff🏔на вихідних?Пишіть,ціна 60$
-
Можливо хтось хоче поїхати на прогулянку в м.Banff🏔на вихідних?Пишіть,ціна 60$
-
Только что спросили у водителя и он нам сказал, что мы можем ездить бесплатно по этой школьной айди карте. Дочери 13
-
Ахахахах сильно 🔥
-
Круто. Дякую. Самій скоро треба буде)
-
Я такого же мнения, писал то же самое, что и ты :-) Хотя, может это мы просто выросли и более начали разбираться в музыке:-)
-
Хоча, я б краще Iron Maiden чи AC/DC влаштовують теж круті двіжі
-
Всем здравствуйте!) Скажите пожалуйста, кто-нибудь заказывал доставку с SHEIN? Налог надо платить? Заранее благодарю за ответ)
-
Але в них круте шоу
-
Раммштайн до 2003 був ок( ну 2005 ще якось), а потім стали нецікавою сранью
-
Щас многих обидел, наверное:-))
-
Ну я колись і КіШа з Сектором Газа та іншим російським шлаком вважав класною музикою. Року до 2007 десь. Але потім зрозумів, що в порівнянні з іншим, то є повне лайно для аутистів
-
Дякую, буду шукати)
-
Маркетплейс
-
Мне нравится пару-тройку российских банд, но они уже старые, нового ничего не пишут, ну и это немного андреграунд. Например, "7раса"
20 Jan 2023, 19:11
90226/374730
12 minutes ago