UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Какой конкретно вопрос? Нормально ли ездить на оккупированные территории?
-
Це все шинук
-
Ггг)
-
Це не є відповіддю на питання)
-
CIBC
-
Тільки коли ти мені на відповідь на моє питання надаш без графоманії та демагогії
-
Доброго дня, відкрили дебіт картку в ВМО, але кредитку не дають, підкажіть в якому краще банку відкрити рахунок, аби відразу дали кредитку? Бажано щоб був україномовний або російськомовний співробітник
-
Ты уверен? Про тюрьму золотого кольца?
-
Алё!
-
я готов)
-
разбей
-
вперед
-
Коли мені потрібна буде чиясь порада, то до тебе першого звернусь
-
Щас Ростислав придет и всех побанит^.^
-
Згідно міжнародного права анексована. Так я і не про, що вони собі думають(Сабатон). Повторюю, мені взагалі насрати) а чи їх слухачам це ок
-
Чувак, а ты можешь немного снизить свою праведную ярость в чате знакомств? Я понимаю, что зрада така, що сльози течуть, але тут тема не страждань високоморальних українців (
-
Так это не оккупированная земля может быть. А сабатону не интересна твоя мысль про этичность
-
Все ж просто
-
А вони громадяни Німеччини, яка вважає Крим анексованою територією
-
Всім привіт, якщо комусь потрібна консультація щодо найвигідніших тарифів операторів, або ж хтось хоче змінити свій тариф - можу з цим допомогти, я працюю у wow mobile (market mall). Також, якщо хтось хоче розпочати свою кредитну історію (взяти телефон від оператора в росстрочку) і цікавиться умовами - теж можу консультувати щодо цього. Гарного всім дня🌸
20 Jan 2023, 19:11
90367/373244
4 minutes ago