UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
На этих выходных едем в национальный парк Банфф. На озеро Louise, каньон Johnston, озеро Minnewanka, заедем в музей национального парка. Весна время водопадов, увидим несколько из них. Незабываемые впечатления гарантированы. Если интересно, пишите в ЛС
-
На этих выходных едем в национальный парк Банфф. На озеро Louise, каньон Johnston, озеро Minnewanka, заедем в музей национального парка. Весна время водопадов, увидим несколько из них. Незабываемые впечатления гарантированы. Если интересно, пишите в ЛС
-
Може зараз нема? Бо 1.5 місяці тому були усі варіанти від 70мбіт і вище, здається. Принаймні мені підключили Telus Internet 150 і швидкість 150 туди-сюди була стабільно. А зараз даунлоад став під 300, а аплоад десь так біля 150 і залишився, здається
-
Ну може такі проміжні тарифи зараз доступні лише через "співробітників Телус" (с) Але ще 1.5 міс тому були і 75, і 100, і 150
-
Є такий тариф, але він коштує стільки ж, скільки і 300
-
Я недавно дивився тарифи, то там 75 або 300 і вище
-
Здравствуйте, можете писать её на email 📧 👍
-
Покривають ! Ми взяли
-
Всім привіт в мене питання вже хтось брав кредит в банку якщо да скажіть що потрібно мати щоб взяти кредит. Дякую
-
А в якому з GoodWill / Value Village більший вибір кухонних приборів (накшталт тостеру / міксеру і т.і.)? І взагалі - який з thrift store самий великий у Калгарі? Бо без автівки усі довго обходити :(
-
Шото по проще можно на 3 Mb 😁
-
так от адреса зависит
-
+14037037023 admin@firstchoiceactax.com З їх допомогою подавали, дуже сподобався підхід, рекомендую.
-
запросили за 75 +безліміт 130 баксів
-
Всім привіт , підскажіть будь ласка де е нормальний barber 💈?
-
Доброго дня 👋 Буду пекти творожні пасочки з родзинками та курагою. Заертартайтесь в особисте повідомлення 👍
-
я вже помітила, що подавалась тижні 2 тому, але ніхто так і не виходив на контакт, то мабуть в мене не вистачає кваліфікації(
-
Підкажіть будь ласка, в якому відділі можна знайти дріжджі у волмарті?😅
-
927 7 avenue SW constructive solutions
-
Кто знает где выгоднее всего взять телефон по контракту ? Имею в виду где меньше всего первый взнос ?
20 Jan 2023, 19:11
90540/372750
9 minutes ago