UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Было видно, что резюме о приёме на работу Яше помогала писать бабушка, так как в графе "Недостатки" было написано "Плохо кушает".
-
Прочитайте останнє повідомлення Пишуть що адреса змінилась
-
Я как в Канаду приехал Без хорошего английского Тоже не думал что буду в одном с лучших ресторанов Калгари и даже Канады работать Все реально Главное верить Удачи 🍀
-
Доброго дня хочу запитати ми ще в Україні, відправили через агентство паспорти на вклейку візи,уже пройшло 9днів не має результатів в особистому кабінеті,питаю кому коли який термін вклейку зробили
-
Ну типу вклейка в різних країнах може займати різний термін. Я в Стокгольмі чекав півтора місяця.
-
Дякую за відповідь
-
Всім хай. Поділіться пліз досвідом працевлаштування в IT на позицію розробників
-
Доброго дня. Цікавить. Буду в кінці квітня, один, 56 рочків, без шкідливих звичок.
-
Знайомий за 15 хвилин здав
-
t.me/calgary_it
-
Тогда какие проблемы? Никаких последсьвий не будет
-
Шановні, Прошу триматися теми гілки чату Всі нестосовні пошуку роботи питання та обговорення - у відповідні чати або в загальному/флуділці Дякую
-
А если международная компания, но канадская сабсидари именно с альбертийской регистрацией? Ну к примеру компания нефтегазовая Шелл имеет главный офис своего подразделения Шелл Канада в Калгари. Это подходит?
-
Може хтось знає де можна купити бути з залізнім носком?
-
Mark’s, Canadian Tire
-
Из Киева через агенство отправляли, вклейка- Лондон, 7 недель.
-
Буду чекати
-
Дякую за відповідь, довго
-
Добрий ранок, я теж Вам напишу !)
-
Ну а что же делать, когда уезжаешь назад в Польшу, нужно же хоть немноно еще денег подзаработать перед стартом
20 Jan 2023, 19:11
90859/372058
about a minute ago