UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
🙏 Потрібно терміново інформація 🙏 Ми лише 3 тижні в Канаді, хелс карта десь ще в дорозі... Рентген і аналізи крові здані і все ок.. Якщо нам треба до лікаря (в даному випадку дерматолог) яка процедура і почерговість дій? Як швидко можна до нього потрапити? Якщо в чаті є люди які мають досвід в дерматології - можете написати в особисті будь ласка!🙏
-
В смысле "нащо"? Деньги.
-
С мая по сентябрь, угу.
-
Ригаю...🤮 нащо так робити, тіпо бізнесмени.
-
В Волмарті
-
Бо гроші (бюджет) окремо😂
-
Якшо ви розбираєтесь поясніть будь ласка що то мається на увазі зареєстровані? Волмарт наприклад він же зареєстрований в Альберті? Я так розумію не підходять якшо ти працюєш віддалено на компанію із іншої країни або провінції чи як?
-
Так, повинна бути зареєстрована там звідки ви подаєтесь. Якщо ви працюєте наприклад в Калгарі, а компанія зареєстрована в Ньюфаундленді (наприклад) то для піару не підходить. От такі примхи. Провінції наче різні країни.
-
Интересно, не встречал. Звонить. Маленькие платежи может и пройдут, но если карту просто залочат по подозрению что украдена - звонить все равно придется.
-
Та да...а нам приходиться на пів ставки працювати за Шерлока Холмса😀
-
А хтось знає про вечірні курси при колледжах? В ідеалі для айтішників.
-
Смс ні, просто було declined with no reason. У відділені сказали дзвонити до оператора бо типу великий платіж на новій картці. Але там очікування по пів год на лінії) тому думаю перше тут запитаю . Може зробити маленькі платежі спершу допоможе я хз)
-
Большой платеж и шлют смс?
-
Якщо більше 6 міс, меньше ее треба, але якщо це не co op программа..
-
Якщо у вас тіки стаді перміт, тоді працювати можна тільки 20годин
-
Друзі в кого було що від сібс банку блокувало платіж карткою ?
-
Ні, у вас же є ворк перміт, робіть скільки влізе
-
Можна і з іншої країни, тоді треба дивитись по якій саме програмі ви будете подаватись. Якщо по Експрес Ентрі, то не має значення хто і де знаходиться
-
Ні ліміт був Ок.
-
Например Макс операция условно 1к а вы проводите 1.5, то две по 750 должны пройти , если Дейли нет ограничений.
20 Jan 2023, 19:11
90910/375824
6 minutes ago