UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Какое кому дело до чужого выбора? Рискуют люди ехать - их право. Оценки и срачь - лишнее
-
Сколько раз не зайду - всегда срач) я так понял это группа не помощи, а оскорблений, хейтерства, ненависти к своим же землякам, фраз "зачем вы сюда приехали" и т.п)
-
Я так понимаю Вы в Канаду приехали не с Мариупольского подвала,потому что логика у Вас очень странная 🤷🏻♂️
-
Я подумаю над Вашим предложением )
-
чому себе так почувати. ви самі знаєте хто ви, на що заслуговуєте. не реагуйте на ці повідомлення персонально. коментарі не дуже коректні та етичні. ось чому чому - це хороше вміння, бо всі тут збераються в Канаду)
-
Я всё правильно прочитала и поняла ,спасибо )
-
🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️ Перечитайте о чем речь идет
-
Почалося) перечитайте ще раз, щоб, можливо, мати альтернативнйи висновок від того, який ви вже зробили))
-
Канада для «избранных» ?)чувствую себя униженной после всего прочитанного )отсортировали уже тут людей )эх )
-
Бо кум поїхав, а чим я хуже
-
Не, надо в Омерику
-
Учи немецкий и будешь в шоколаде
-
Согласен, тем более Германия дает все и даже больше!
-
Одна справа, коли реально нікуди вертатися і вже вибираєш, де починати все спочатку, розраховуючи на краще майбутнє для своїх дітей. Інша ж, це коли з більш менш стабільного життя в Європі (як мінімум з дахом надо головою та теплою водою), тягти своїх дітей в абсолютно нову країну за океан заради незрозумілих амбіцій, немаючи ні англійського ні грошей
-
Мені корола маленька, родина велика) я дивився ford edge або dodge caravan за 500 cad на 10 днів
-
ми тут всі дорослі. кожен несе відповідальність за свої рішення та вчинки. вивчайте культуру. вивчайте місцевість, трудовий маркет. це все можна зробити віддалено. які продукти і за скільки їх купувати. це просто прорахунок. нічого складного. тверезо оцінюйте ситуацію.
-
Речь о том, что можно и жить так, но без детей, у родителей которые заставляют так жить своих детей я бы отбирал родительские права
-
Чтобы устроить ребенка в садик нужно 1000$ за месяц заплатить и нужен договор аренды, а чтобы заплатить и снять жилье надо работа, а с ребенком работу не найти и всё, замкнутый круг
-
От про таких тут і дискусія. Ясно, що молодому здоровому мужику не знайти як заробити грошей собі на їжу та життя - дебілом треба бути в 2022 році))
-
А жить первое время в бейсмонте и кушать в фуд банке это что-то зашкварное ? Просто «нормальный минимум» он у всех разный
20 Jan 2023, 19:11
9092/375650
6 minutes ago