UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Лист фейр ентрі маєте?
-
У магазині Shaw. Best buy на жаль більше цим не займається
-
А не підкажете, в яку стоматологію звертались?
-
Як активувати інтернет Shaw ?
-
Друзі, хтось може підказати де можна видалити зуба? За адекватну вартість
-
Сегодня там был. Все очень вкусно, качество продуктов на хорошем уровне.Был позавчера в Costko, почти все продукты искуственные только хлеб и апельсины на высшем уровне
-
Вбийте на сайті СВЕ свою адресу і воно покаже куди вас відправлять (де є місця саме зараз)
-
Любая волкин клиника
-
Добрий вечір . Діти захворіли мають вже 4 день температуру . Порадьте куди краще звернутися ? Дякую 🙏
-
Всім привіт ! Де в районі Уайтхор є майданчик для воркаут або просто перекладина ( тренажерні зали не люблю ) ? Скільки по районах не їздив не бачив
-
Добрий день :) Скажіть, скільки часу приблизно треба очікувати на бенефіти після відправки конверту ?)
-
Так
-
Где/во сколько сбор?
-
Даа, фрикадельки и тортик.
-
Да, слышал сотрудники телуса могут выделять пару сотен баксов бонуса ещё при подключении
-
Есть ещё 1000 в некоторых местах
-
Проблема в тому що я коли реєструвалась онлайн не знала що там ще потрібно якісь умови виконувати. Коли прийшла в банк активувати карту, вони і слова не сказали за ті гроші. Я потім запитала за них і коли вони повинні прийти, мені сказали трохи пізніше. А потім прочитала що потрібно якісь умови виконувати. А я тільки ради бонуса створила рахунок
-
Можно попросить просто сделать без оплаты 50$ если две карточки будете брать
-
Добрый вечер! Подскажите пожалуйста,где можно купить Пасху или может кто-то продаёт?
-
Добрый вечер! Подскажите пожалуйста,где можно купить Пасху или может кто-то продаёт?
20 Jan 2023, 19:11
91232/374240
29 minutes ago