UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Покидьок спочатку не вівся, а навпаки став в нижню стійку скрюченої лошаді і злобно зашипів, але потім ,мабуть, таки захотів курити нахаляву і як миша за дудочником почав підтягуватися до виходу. А на мою біду якраз якісь мєсні покупці почали заходити і то виглядало, що я коло дверей на шухері стою, а мій подільник чинить робері, то я ще сикнув,що зараз як вони корів викличуть, то буду мати мороку. А доказати буде важко,бо я не брився 3 дні і у мене не буде привітне лице. Але добре скінчилося, бо гольтіпака як вийшов на двір і отримав свою заслужену сигарету, то зразу кудись подався, не став нагнітати. Загалом якесь протирічиве відчуття: вроді як добру справу зробив і не вляпався в пакості, а вот методологія якась неправильна.
-
Дякую, ви не вкурсі до якої години можна буде посвятити?
-
Добрий день всім. Може тоє хтось ,хто збирається скоро в Калгарі. Потрібно маленький передати пакуночок з ліками . Якщо хтось зможе , напишіть в приватні повідомлення.Буду дуже вдячна
-
Доброго дня шановна громадо! На етапі підготовки до переїзду в Калгарі з дружиною і хотів би спитати поради, може хто знає. Чи є можливість летіти в Калгарі і мати нашу кішечку з нами в салоні літака? Таких подорожей в неї ще не було, буде однозначно стрес для неї і нам цікаво чи є можливість якась, або опція, або авіалінія яка дозволяє мати домашніх улюбленців в салоні літака? Звичайно вона не буде просто так сидіти, в спеціальному рюкзачку для котиків. Та і сама вона маленька. Буду дуже вдячний за інформацію 🙏
-
Добрий ранок. Підкажіть, будь ласка, якщо хтось стикався з такою проблемою і може допомогти? Не можу відправляти повідомлення на маркетплейсі. Шукаю квартиру і куди б не написала, усюди «не всі покупці можуть відправляти повідомлення цьому продавцю», короче error(( Відео в ютубі вже дивилась, не допомогло(
-
Если с телефона пишите, то поменяйте на всякий случай регион
-
Нажаль , ні.
-
А сайты с доменом *.ca открываются?
-
У них у ФБ є сторінка. Для спрощення пршуку: знайдіть гугл-док у розділі "благоустрій житла " там в розділі "послуги" вони є.
-
Тогда странно. Даже не знаю. Может быть что-то не так с тем кому вы пишите (включил какие-то ограничения)
-
Летели вестджет из Амстердама, кошка в салоне в мягкой переноске, никаких проблем,но… тк в дороге были 4 суток ( 5 стран), на холку капала успокоительное ( в дороге она и кушала и в туалет ходила и вела себя тихо, хотя по сути активная и болтливая).
-
Або знайдіть гугл-док у батьківському чаті, там он є у закріпах