UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Друзі!! Прошу підтримати збір на Авто для мойого дядька!! З мого міста на Бахмут забрали з тро 500 чол. Потрібно багато авто, все місто займається зборами!! Кожен хоче що б рідні були живі🙏🙏🙏 Та скоріше наблизити Перемогу! Тому прошу не проходити повз!!!
-
так ти запустив класику в результаті, а то я не слідкував плотно за мережею останні тижні?
-
Мне зато вон чо сегодня прислали. Щеночка 😆
-
Та то не для вас.
-
Всем привет! Кто знает адреса Реджистри где работают сотрудники которые разговаривают на украинском либо русском языке? Заранее спасибо за информацию! 😊
-
кожні вихи в бібліотеці грають, знайдіть їхню групу
-
Добрый день. Ищем комнату на подселение или совместная аренда 2 bedroom, бюджет 1000$ Семейная пара, без детей и животных, обоим 27 лет . Если кто заинтересован в совместной аренде, пишите, будем искать вместе( только пара)
-
Я пробував на позицію розробника. Не пройшов. Вам вишлють роадмапу з етапами інтерв'ю і тест завдань. Можуть надати ресурси для тренування. Станлартно 4 етапи інтерв'ю. 1. Розмова з HR 2. Проходження тестового + питання і імітація робочого процесу. 3. Технічне інтерв'ю з 2 - 10 інтерв'юерів. Типу розстріл. 4. Фіналочка, розмова про майбутнє, можливості, поні, единороги і отут є такий офер, підпишіться.
-
Це хто?
-
Спасибо Вам за информацию! Надеюсь она там ещё работает! 😊
-
Кинь фото, я первый раз
-
Там працюють наші?
-
New Urban Registry (403) 262-9999 maps.app.goo.gl/HmpLfufHJYWFcAZHA
-
Там дверь, заходишь и налево до конца
-
Ты в самом магазине? Выходи и за угол направо иди.
-
Це мабуть якісь новітні техніки пікапу
-
Як я її розумію
-
Яка сумна собака
-
Тут романтично все😹
-
Приветствую всем! Принимаю заказы очень вкусные,домашные полуфабрикаты из ручной лепки.
20 Jan 2023, 19:11
91778/374820
13 minutes ago